RECEP MEBET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü ve Milletvekili Adayları’ndan oluşan heyet dün gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarete CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Güngör Atak, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ile 27. Dönem Çorum Milletvekili Adayları Av. Tufan Köse, Av. Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım ve Mehmet Tahtasız katıldı.

CHP’li milletvekili adayları adına söz alan Tufan Köse, hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili Genel Seçimleri’nde iddialı olduklarını vurgulayarak, “Çorum’da iki kulvarda da birinci olacağız” dedi.

Parti binasında yaptıkları seçim hazırlık toplantısından bahsederek konuşmasına başlayan Köse, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili strateji ve çalışma yöntemlerini belirlediklerini söyledi.

“Saygı ve sevgi dolu bir ortamda toplantımızı tamamladıktan sonra Çorum’daki basın kuruluşlarını ziyaret etmek istedik” diyen Köse, amaçlarının Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak olduğunu kaydetti.

Ramazan Ayı’nın huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanı Adayımız ve Millet İttifakı’yla birlikte ülkemiz 25 Haziran sabahı güzel bir güne uyanacak. 21. yüzyılda eğitim ve ekonomik anlamda çok gelişmiş ülkeler düzeyine çıkmış bir Türkiye vaat ediyoruz. Bugüne kadar CHP’ye hiç oy vermeyenlerin de bize inanmalarını ve destek vermelerini bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Adayımızı ve CHP’nin de içinde bulunduğu Millet İttifakı’nı birinci yaparak Çorum’dan en fazla milletvekilini çıkarmayı hedefliyoruz. Gelecek kaygısı olmayan mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir Türkiye için herkesi 24 Haziran’da sandık başına davet ediyoruz.”