Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum Kalesi yanına el sanatları ürünlerinin sergilenip satışının yapılacağı bir el sanatları sokağı inşa edeceğinin sözünü verdi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Şahin, Gülabibey Mahallesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi çevresinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. MHP eski Merkez ilçe Başkanı Şükrü Günaydın’ı da işyerinde ziyaret ederek hal-hatır sorarak istişarede bulunan MHP Adayı Kenan Şahin, bölge esnafının da hem sorunlarını dinledi, hem de talepleri aldı.

Yapılan açıklamaya göre, bölgenin en yoğun araç ve insan trafiğinin olduğu hastane çevresinde banka şubesi ve otopark sorununun yanı sıra Belediye ödeme merkezinin de önemli eksiklik olduğunu dile getiren bölge esnafı, Başkan Adayı Şahin’den bu konuların çözümünü talep ettiler.

MHP Adayı Kenan Şahin de esnafların bu taleplerinin makul talepler olduğuna vurgu yaparak, belediye ödeme merkezinin başkan seçilmesi halinde hemen açılabileceğini, caddede cep otopark yapılarak da park sorununu çözümüne katkı sağlanabileceğini dile getirdi. Yüzlerce esnafın ve binlerce vatandaşın yaşadığı bölgeye bir banka şubesi açılması konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü veren Başka Adayı Kenan Şahin, yapmayı planladığı bazı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Kale’nin yanında Bakırcılar, Kilimciler ve Yemeniciler İçin el Sanatları Sokağı yapacağını açıklayan Başkan Adayı Kenan Şahin, Kale içinin de restore edilmesi halinde hediyelik eşya mağazaları, restaurantların açılacağını ve böylece Çorum’un turizm merkezi haline geleceğine inandığını da sözlerine ekledi

Tüm mahallelere eşit hizmet 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, başkanlık görevine seçilmesi halinde hiçbir mahalleyi bir diğerinden ayırt etmeyeceğini ve tüm mahallelerin eşit hizmet alacağını söyledi.


31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçimleri ile ilgili çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Gülabibey Mahallesi ile Kale Mahallesi’nin kesiştiği noktada bulunan Aşıklar Tepesi’nde bulunan Çay Bahçesi işletmecisi Vahap Akyol aracılığı ile mahalle sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı düzenledi.


Yapılan açıklamaya göre, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun ve Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin’in de katıldığı toplantıda MHP Adayı Şahin’e parti yöneticileriyle il genel ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.


Mahalle sakinleri MHP Başkan Adayı Şahin’e bölgelerinin sorunlarıyla ilgili bilgiler vererek bazı taleplerde bulundular.
Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Adayı Kenan Şahin ise, kendisine iletilen tüm sorunları not alırken çözümü noktasında da başkan seçilmesi halinde söz verdi. Çorum’da 31 Mart seçimleriyle birlikte MHP Belediyeciliğinin hakim olacağını anlatan Kenan Şahin, belediyecilik anlayışında hizmette ayrım olmadığını ve başta Aşıklar Tepesi’nin bulunduğu bölgeler olmak üzere tüm mahallelere eşit hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.
Şahin’in kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve sorunların çözümü konusunda ortaya koyduğu samimi yaklaşımdan dolayı son derece memnun kalan semt sakinleri de Başkan Adayı Kenan Şahin’e hem destek sözü verdiler, hem de seçimlerde başarılar dilediler.  (Haber Merkezi)