AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cuma Namazı sonrası, Osmancık Caddesi, Oto Galericiler Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret edip, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

İl Başkanı Mehmet Karadağ, ziyaretler esnasında yaptığı açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Harekatı’na dikkat çekerek, “Kahraman Ordumuz sivil ve masum insanların zarar görmemesi ve Suriye’nin toprak bütünlüğü hassasiyetiyle Afrin’de PKK/KCK/PYD-YPG VE DEAŞ’e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve sınır bölgemizdeki terör koridorunu yok etmek, dost ve kardeş bölge halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere operasyonlarına devam ediyorlar. Allah kahraman Mehmetçiğimizin ve tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun, muzaffer eylesin. Bizlerde vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sahada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. AK Parti’nin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalar yatmaktadır. Halkın arasında, halkla birlikte halkın gönlünde yer alarak hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Esnafımıza bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaflar ise İl Başkanı Mehmet Karadağ’a ve beraberindekilere kendilerini ziyaret edip sorunlarını dinledikleri için teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi