RECEP MEBET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak dün gazetemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

İşadamı Agah Karapıçak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Alparslan Karapıçak, 24 Haziran seçimi sürecindeki çalışmaları ve mesajlarının kamuoyuna duyurulmasındaki katkılarından dolayı gazetemiz yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.

Çorum için hazırladığı projelerle MHP’nin sahadaki en aktif isimlerinden olan Karapıçak, ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde, MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin şahsımı Çorum’dan 2. sıra milletvekili adayı olarak şereflendirmesinden sonra 19 Mayıs 2018 tarihi itibariyle memleketimizde seçim çalışmalarımıza başladık.

Saha çalışmalarımızın tamamında seçmen profilini ayırt etmeden, önyargıdan uzak bir şekilde, karşılaştığımız her seçmenimize bire bir zaman ayırarak; Genel Başkanımızın 7 Haziran’dan 15 Temmuz’a, 15 Temmuz’dan Yenikapı ruhuna ve Cumhur İttifakı’nın oluşma sürecine uzanan duruşunu anlattık. Cumhur İttifakı’nın önemini ve önceliğini anlatarak Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize destek istedik. Genel Başkanımız’ın aziz Türk Milleti’ne vermek istediği mesajları iyi tahlil edip, seçmenlerimize partimizin duruşunu izah edici bir çalışma yolu izledik.

Genel Başkanımızın 15 Temmuz sürecini de içine alan duruşu, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ sözünü halkımıza tarafımızdan net bir şekilde anlattığımızda Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanımıza olan saygı ve hürmetlerine şahit olduk.

Bir milletvekili adayı olarak, halkımızın partimize ve Genel Başkanımıza teveccühün yanı sıra ‘Çorum için neler yapabilirim?’ düşüncesiyle ortaya koyduğumuz projelerimizi halkımıza anlatarak çalışmalarımızı sürdürdük. ‘Çorum’u marka kent yapacağız’ sloganıyla turizmde, sanayide ve tarımdaki projelerimizi seçmenlerimize anlattık.

Köklü bir maziye sahip olan Milliyetçi Hareket Partisi her daim dıştan ve içten yoğun bir saldırı altındadır. İçimizdeki hainliklere ve dışarıdan olan saldırılara rağmen Çorum genelinde partimiz oy artışı sağladı. Bizleri bu tür saldırılar ve ihanetler karşısında mahcup etmeyen ve güvenip oy veren seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Bizleri tercih etmeyen asil Türk Milleti’nin evlatlarına, kendimizi onlara yeterince anlatamadığımız düşüncesiyle eksik ve kusuru kendimizde aradığımızı belirtmek istiyorum.

Seçim çalışmalarımız ve propaganda süreci içerisinde gece-gündüz demeden çalışma azmi ve iradesini sergileyen, bu davaya gönülden inanmış MHP Çorum Milletvekili adaylarımıza, İl teşkilatımıza, sınırlı imkan ve koşullarda kendi bölgelerinde çalışma gayreti içinde olan MHP İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerine, aydınlık yarınlarımızın sorumlu belirleyicileri inanç ve ideal timsali Ülkü Ocakları Başkan ve teşkilatlarımıza, sendikalarımızın temsilcilerine, iffet ve şahsiyet abidesi MHP il ve ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyesi hanımefendilere ve özellikle ilk günden son güne kadar daima yanımızda bulunup varlıklarıyla bizleri destekleyen çalışma ekibime çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi