FATİH AKBAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde partisinin başarılı olması için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini belirtti.

MHP’den Çorum Belediye Başkan adayı gösterilmesinin ardından görüşlerini aldığımız Kenan Şahin, uzun bir bekleme sürecinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Çorum Belediye Başkan adayı olarak kendisini belirlediğini ifade ederek, “Yükümüz ağır ve bunun bilincinde hareket edeceğiz. Allah bizi Çorum’a Çorumlu’ya mahcup etmesin. Seçime kadar olan sürede partimizi başarıya ulaştırmak için elimizden geldiği kadar çalışacağız. Tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Niyetimiz hayır akıbetimizde hayır olur inşallah” dedi.

SEÇİM SÜRECİNDE HUZUR VE BARIŞ TEMENNİSİ

Seçim sürecinin huzur ve barış ortamında tamamlanması temennisinde bulunan Şahin, “Bu seçim döneminin tüm adaylar için güzel geçmesini, huzur ve barış içinde tamamlanmasını diliyorum. Güvenlik güçlerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÇEVREYE DUYARLI BİR KAMPANYA DÖNEMİ DİLEĞİ’

Seçim döneminde çevrenin kirletilmemesine dikkat çeken Şahin, seçim kampanyalarının çevre kirletilmeden yürütülmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Şahin, 1 Şubat Cuma günü seçim startı vereceklerini belirterek sözlerini tamamladı.