AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gazi Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Halil İbrahim Aşgın, 24 saat çalışma sözü verdiği ziyaret turunda, "24 saat uyanık kalacağız. Kendimiz için uyanık olmayacağız, kentimiz için uyanık kalacağız." dedi.

HİZMETİMİZ ÇORUM’A, ALDIĞIMIZ DUALAR BİZE KALACAK

Çorum Belediye Başkanlığı'nın önemli ve sorumluluğu ağır bir görev olduğunun bilincinde olduğunu belirten Aşgın, "Bu memleketin en zengininden, en mazlumuna kadar herkesin hakkını korumak boynumuzun borcudur. Bu makam memleketin en kıymetli kale burçlarından birisidir. Bu makamların hizmet üretme ve dua makamı olduğunu bilmekle birlikte, bu makamların ümmetin yitik malı, garip gurabanın hamisi olduğunun da farkındayız. Tüm enerjimizi ve aklımızı, hemşehrilerimizin enerjisi ve aklıyla bütünleştirip, Çorum'a hizmet için çalışacağız. Yaptığımız tüm güzellikler bu memleketin malı olarak kalacak, almayı ümit ettiğimiz dualar da ahirette bizim azığımız olacak inşallah." diye konuştu.

ÇORUM’U MARKA YAPACAK PROJELERLE GELİYORUZ

Kamuoyunun projelerini heyecanla beklediğini aktaran Aşgın, seçim kampanyası sürecini etkin ve verimli kullanmak adına belirli bir takvim izlediklerini, geniş ve katılımcı bir proje ekibi ile birlikte hazırladıkları projelerini, kamuoyunun bilgi ve takdirine sunacaklarını ifade  eden Aşgın, şu açıklamayı yaptı, “Derdimiz Çorum'u esnafı, sanayicisi, şehrin en ücra köşelerinde ikamet eden bütün sakinlerine kadar birlikte el ele yürek yüreğe vererek bir marka şehir yapmaktır. Bugüne kadar çok güzel hizmetler yapıldı, bundan sonra ise bunların kat be kat üzerine çıkarak Yeni Türkiye'nin büyük Çorum'unu hep birlikte inşa edeceğiz inşallah. Bize her taraftan hemşehrilerimiz projelerimizi soruyorlar. Heyecanlarını anlıyoruz, bize gösterdikleri yoğun teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Şunun çok iyi bilinmesini istiyorum biz hem Çorum'un sorunlarını tespit etmek ve çözümler üretmek,  hem de Çorum'da bir kalkınma ve büyüme hamlesi sağlayacak projeleri hazırlamak amacıyla içinde akademi,  iş dünyası, esnaf, sivil toplumdan şehrin bütün kesimlerinin temsil edildiği katılımcı bir ekiple çok önemli projeler geliştirdik. Seçim sathına girilince bunları kamuoyuyla çeşitli vesilelerle paylaşacağız. Çorum rahat olsun bizim heyecanımız AK Belediyeciliğin tecrübesi ile birleşecek ve Çorum Anadolu'nun parlayan yıldızı olacaktır inşallah.”

ÇORUM’U HUZUR VE GÜVEN DOLU BİR GELECEK BEKLİYOR

Genç yaşlı pek çok vatandaşın samimiyetle dua edip, başarı dilediği AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gördükleri ilgi ve teveccühün, aldıkları dua ve destek sözlerinin, bu hizmet yolunda kendilerine güç ve enerji kattığını belirterek, Çorum'u huzur ve güven dolu bir gelecek beklediğini söyledi.