Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Küçük Sanayi Sitesi'nde barış güvercini uçurdu.
Sanayide esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden CHP Adayı Kılıç, kendisine hediye edilen bir güvercini özgürlüğüne kavuşturdu. 

Yapılan açıklamaya göre, gittiği tüm işyerlerinde sıcak ilgiyle karşılanan Özgür Kılıç, seçim zamanlarının bayram zamanları olduğunu belirterek, “Seçim kampanyası halka birbirini dinleme, öğrenme ve dertleşme fırsatı verir. Bu fırsatları iyi değerlendirelim. Aramızdaki dostluk bağlarını böylece daha çok pekiştirebiliriz.” dedi.


Çorumlu tüm vatandaşların güzel ve sıcakkanlı olduğu ifade eden Kılıç, “Bizim halkımız güzeldir. Türkiyemiz güzeldir. Her mahallede, her sokakta, her işyerinde hatta her evde bir bilge insan bulursunuz. Birbirimizi dinledikçe ne kadar kalabalık olduğumuzu görürüz ve yüzümüz güler. Biz gülersek herkes güler" diye konuştu.


Herkese derman olmak için Derman Belediyeciliği dediklerini vurgulayan Kılıç, “İçinde bulunduğumuz ekonomik krizin tek çözümü Derman Belediyeciliğidir. Gelin siz de tarafınızı Derman Belediyeciliğinden yana kullanın" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi