M.BURAK YALÇIN

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açtı.

Karakeçili Mahallesi Azap Ahmet Sokak’ta (Otobüs Durağı karşısı) açılan SKM’nin açılışına MHP Milletvekili Adayları Mehmet Akif Aras, Alparslan Karapıçak, Mehmet Karaca, Alper Büker, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Türk Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesinde mehteran takımı konser verdi. Mehteran takımının gösterisinin ardından açış konuşmalarına geçildi.

KAYNAR: 24 HAZİRAN YENİ BİR DOĞUŞ

İlk olarak kürsüye gelen MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, 24 Haziran’ın yeni bir doğuş olduğunu belirterek, “MHP’nin istiklalimizi ve istikbalimizi teminat almak amacıyla inanmışlıkla, sağlam ve şaşmaz bir irade ile geliyor. MHP’yi hedeflerine ulaştıracak, gücüne güç katacak, hak ettiği mevkilere çıkaracak olan aziz milletimizdir. 24 Haziran’da ya milli irade hakim olacak ve Türkiye’nin önü açılacak ya da zillet ittifakı milli hedef ve hayalleri hakim bırakacak sonuçta Türkiye kaybedecektir. Bize göre 24 Haziran yeni bir doğuştur. Artık milletimizin sorunlarına kafa yoran, çiftçi, işçi, memuru, esnafı, mağduru, garibanı dert edinen bir hükümet sistemi tesis edilecektir. Beka sorunları güçlü bir irade ile göğüslenecektir. Birliğimize ve dirliğime saldıran çevrelere cumhurun ittifakı ile karşılık verilecektir. 24 Haziran’dan sonra ittifakın biteceğini iddia edenler siyasi hazımsızlardır. Hedefimiz TBMM’de sayısal ve siyasal olarak çok güçlü MHP’nin varlığıdır” dedi.

BÜKER: MHP GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE YOLUNA DEVAM EDECEK

MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Alper Büker de MHP’nin güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi: “İhanetin zirve yaptığı 15 Temmuz’da başlayan bu hareket Yenikapı ruhuyla şaha kalkan, 16 Nisan’da devam eden ve 24 Haziran’da mührü vuracak olan bu millet MHP’nin her zaman yerini korumuştur ve koruyacağına inanmaktayız. Güçlü bir şekilde sizlerin sayesinde çalışarak birlik ve beraberliğimizle devam edeceğiz. Seçim büromuzda bu yolda bize güç katacaktır.”

KARACA: ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Karaca ise MHP’den ayrılanlara seslenerek, şimdi farklı partilere yaranma zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu söyledi.

KARAPIÇAK: MHP, LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak da 24 Haziran seçimlerinin MHP ve Türkiye için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Cumhur ittifakında inşallah MHP layık olduğu, hak ettiği yere gelecektir. Buda tüm ülkücülerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesiyle olacaktır. Ülkücü hareket tek yürektir. 24 Haziran’da bu işi hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

ARAS: ÇORUM’DA MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYI ARZULUYORUZ

Son olarak kürsüye gelen MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras ise milliyetçi hareketin Çorum’da seçimlerden başarıyla çıkmak için kenetlendiğini vurgulayarak, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Büyük bir heyecan ve coşku içerisinde 24 Haziran seçimlerine odaklandık. Çorum’da büyük bir seçim kampanyası dönemi geçiriyoruz. SKM’de yapacağımız çalışmalar, programlar ve sahada yapacağımız sonuçlarla 24 Haziran seçimlerinde iyi bir netice ile ayrılmayı umut ediyoruz. Uzun bir süre milletvekili çıkaramadığımız şehrimizde milletvekili çıkarmayı arzu ediyoruz. MHP’yi şehrimizde çok daha başarılı yerlerde görmeyi hep birlikte arzu ediyoruz. Çalışmalarımızda görüyoruz ki MHP Türkiye’de nasıl iyi bir noktaya geldiyse şehrimizde de Türk Milliyetçilerini çok daha iyi temsil edecek ve başarılara imza atacak duruma gelmektedir. MHP olarak TBMM’de çok daha fazla milletvekili ile temsil edileceğiz.”

Konuşmaların ardından SKM dualarla hizmete açıldı.