M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı’nda “Genişletilmiş Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı” gerçekleştirildi.

Dün parti merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Milletvekili Adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları başkanları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’da AK Parti teşkilatlarının güzel bir çalışma örneği sergilediğini belirterek, “Başarımızın altında yatan neden budur. Milletvekili adayı olanla olmayan arasında çalışma gayreti, sadakat açısından hiçbir ayrı gayrı yok.  Allah’ın izniyle zafer bizim olacaktır. Çorum’da yaptırdığımız anketlerde de şükürler olsun başarılı bir grafik çizdiğimizin farkındayız. Halkımızın sandıkta vereceği destekle Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları yine destan yazmaya, bu millete hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti SKM Başkanı Eyüp Arslan da seçimin son haftasının önemli olduğunu, bu hafta içerisinde SKM’de sandık görevlilerine eğitim vereceklerini söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise bu seçimin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu dile getirerek, “Sadece içerideki muhalefetle uğraşmıyoruz aynı zamanda dışarıdaki muhalefette işbirliği yapmış durumda. O açıdan bu seçimler daha önemli. Oyumuz Tayyip beye ama seçimlerde başkasına vereceğiz algısı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu Tayyip beyi yalnızlaştırmaya yönelik bir tuzaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından toplantıya basına kapalı olarak devam edildi.

Editör: Haber Merkezi