Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Milletvekili Adayı Aras, İl Başkanı Arslan Kaynar, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ve teşkilat mensuplarıyla birlikte mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerde bulundu.

Muhtarların devletin yönetiminin millete dokunan en yakın eli olduğunu ifade eden Aras, Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhtarların görevlerini önemsediklerini söyledi. Siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğu gibi muhtarların de demokrasinin temel taşları olduğuna işaret eden Aras, muhtarların bir yandan mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken, diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

MHP’nin 24 Haziran seçimleri ile ilgili yayınladığı beyannamede yer alan bazı maddelerinden de bahseden Aras, özellikle de ekonomik alanda ihtiyaç duyulan yapısal reformların hızla gerçekleştirileceğini vurguladı.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, muhtarların mahalleleri ile ilgili olarak genel sorunlarını da dinlerken, çeşitli konularda da fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle Muhtarları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Mehmet Akif Aras’a milletvekilliği yolunda başarılar dilediler. (Haber Merkezi)