Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, yerel yönetim politikaları hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Türk-İş İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Ziyarette, Şeker-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman ve Belediye-İş İl Temsilcisi Mehmet Şen başta olmak üzere Türk-İş'e bağlı sendika temsilcileri Mustafa Seyrek, Yüksel Şahan, Cafer Erkoç, Hüseyin Coşkun, İhsan Üçtepe ve Ahmet Özalenir ile bir süre görüşen CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, sendikaların önemine değindi.
Belediye Başkanı seçilmesi halinde sendika temsilcileri ile birlikte iş yapmanın gururunu yaşamak istediğini ifade eden Kılıç, belediye çalışanlarını bir işçi gibi değil de yol arkadaşı gibi göreceklerini, haklarını ise alın terleri kurumadan vereceklerini kaydetti.


‘ADALETTEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ’
Önceliklerinin işçinin ve emekçinin haklarını savunmak olacağını vurgulayan Özgür Kılıç, "Belediyemizde adaletten asla ödün vermeyeceğiz. İşçilerimizle el ele, kol kola Çorum'umuzun daha temiz ve modern bir şehir olması için çalışacağız" dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şeker-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman ise, CHP Adayı Özgür Kılıç ve ekibine 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dilerken, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
Ziyarette Özgür Kılıç'a, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ile Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Tuncay Yılmaz eşlik etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi