Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Öz, şahsına gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı sanayici esnafı ile iş adamlarına teşekkür etti.


Yapılan açıklamaya göre, adaylığını açıkladıktan sonra kapı kapı dolaşarak esnaf ve işadamlarından destek isteyen Meclis Üyesi Aday Adayı Osman Öz, aday gösterilip seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.


Amacının esnafların içinden gelen birisi olarak mecliste esnafı temsil etmek olduğunu söyleyen Öz, "Adaylığımı açıkladığım günden itibaren esnaf arkadaşlarımızı ve sanayici işadamlarını ziyaret ederek, desteklerini istedim. Hepsinden Allah razı olsun. Esnaflarımız ve sanayici işadamlarımız bizleri sevgi ve saygıyla karşıladılar, canı gönülden başarı dileklerini ilettiler. Adaylığım sürecinde bana ve partime gösterilen teveccüh ve desteklerinden dolayı bütün sanayici esnaf dostlarıma ve Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sanayici işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu defa 31 Mart yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanlığı'na aday olan Kenan Şahin'in desteklemelerini bekliyorum" dedi.       

Editör: Haber Merkezi