Seçim çalışmalarının son günlerini ilçelere ayıran AK Parti Milletvekili Adayları, önceki gün tamamladıkları İskilip mitinginin ardından Osmancık, Alaca ve Sungurlu'da miting düzenledi. Coşkulu kalabalıklarla karşılanan AK parti Milletvekili Adayları, "İlçelerimiz karanını AK Parti'den yana olarak vermiştir. Meydanlardaki coşku, bunun en açık ifadesidir." dedi.

İlçe meydanlarında düzenlenen mitinglere AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, İl Başkanı Mehmet Karadağ, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları katıldı.

Coşkulu kalabalığa hitabeden milletvekili adayları, 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret ettikleri konuşmalarında, halkın teveccühünün kararın rengini gösterdiğini belirterek, meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür ettiler.

Türkiye'nin yaşadığı süreçleri özetleyen Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, Türkiye'nin her türlü zincirlerini AK Parti döneminde kırdığını, güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla yürüdüğünü anlatarak, "Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlar ve milletimize kurulan tuzaklar, artık çocukların bile malumu olur hale geldi. Bu işi o kadar aşikar yapıyorlar ki bunları görmemek için kör, duymamak için sağır olmak gerek. Milletimiz tarih boyunca üstün feraseti ile her daim vatanına ve devletine sahip çıkan erdemiyle, bu seçimde de tercihini vatandan yana, güçlü devlet olmaktan yana, Ümmet'in umudu olmaya devamdan yana kullanacaktır." dediler.

Çorum'un tüm sorunlarının takipçisi olmak ve çözümü için gecelerini gündüzlerine katmak konusunda söz veren milletvekili adayları, Çorum'un hiç bir meselesini görmezden gelmeyeceklerini, Çorum'un dertlileri olarak, milletin derdine derman olmak için yol yürüyeceklerini anlattılar.

Türk Bayrakları ve parti bayraklarıyla süsledikleri alanda, sık sık milletvekili adayları için tezahürat yapan ilçe sakinleri, adaylara büyük ilgi gösterdi.

24 Haziran'ın yeni dönem için başlangıç olduğunun altını çizen Milletvekili adayları, 24 Haziran'ın bir anlamda 15 Temmuz'un da rövanşı olduğunu, milletin sırtından vurmak için fırsat kollayan hainlere 15 Temmuz'da verilen cevabın, 24 Haziran'da da sandıkta verileceğini bildirdiler.

Konuşmaların ardından ilçe parti yetkilileri, belediye başkanları ve il teşkilatı üyeleri ile birlikte vatandaşı selamlayan milletvekili adayları, vatandaşa karanfil hediye etti.

Miting düzenlenen ilçelerde ayrıca esnafa ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, kapısını çaldıkları esnafın tümü tarafından büyük bir samimiyet ve ilgiyle karşılaştıklarını belirterek, "Millet DEVAM diyor, inşallah pazar günü yapılacak seçimde, bu irade sandığa yansıyacak ve Türkiye, yeni bir başlangıca uyanacak. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile yoluna daha güçlü adımlarla devam edecek olan Türkiye'ye, eski Türkiye'nin özlemini çekenleri hayal kırıklığına uğratırken, tüm umudunu Türkiye'ye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a bağlayan dünya mazlumlarına bayram sevinci yaşatacak. Bizler, gerek milletimizin, gerekse dünya mazlumlarının dualarının bizimle olduğunu biliyor ve bu sorumlulukla yol yürüyoruz. 24 Haziran seçimleri, bugünden milletimize ve Ümmet'e hayırlı olsun." dediler.

Editör: Haber Merkezi