M.BURAK YALÇIN

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de Milletvekilliği seçiminde rekor oy alacaklarını söyledi.

AK Parti Mayıs ayı grup toplantısını dün gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Meteoğlu ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ seçimde rekor oy alacaklarını belirterek, “Bu seçimlerde inşallah geçmişte olduğu gibi çok ciddi bir başarı ve rekor oyla MHP ile birlikte yapacağımız ittifak çerçevesinde hem Cumhurbaşkanlığında hem de Milletvekilliğinde en yüksek oyu alarak en iyi neticeyi genel merkezimize götüreceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Bu sene KÖYDES’e 44 trilyon para geldiğini ifade eden Karadağ, “Ciddi anlamda eksiğimizi tamamlayacağız. 44 trilyonu adaletli bir şekilde tüm ilçelerimize dağıtımı yapıldı. Seçim atmosferine girerken iktidar partisi olarak seçim çalışmaları dolayısıyla çalışmalarımıza aksaklık yapmadan devam ediyoruz” diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi’nin YÖK’ten onay aldığını, bakanlığa yazısının gönderildiğini de ifade eden Karadağ, “Bu süreçte inşallah en kısa zamanda tamamlanarak Sağlık Bakanlığı’nın 60 ünitelik yapacağı Diş Hastanesi ile entegre olarak çalışma yürütecek.  Hem Diş Hekimliği Fakültemiz hem de Diş Hastanemiz olacak. Hukuk Fakültesi ’de Çorum’a hayırlı olsun diyeceğimiz günler de yakındır. Senatodan onayı çıktı, Ankara’ya gönderildi” şeklinde konuştu.