AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, seçim kampanya sürecinin sonuna geldiklerini belirterek, “Şükürler olsun çok diri bir ekiple bu süreci tamamladık. Gidilmedik ilçe belde ve köy bırakmamaya gayret gösterdik.” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne gücünü milletten aldığını, bu nedenle kampanya sürecince sıkmadık el bırakmamaya gayret gösterdiklerini hatırlatan Karadağ, “Malumunuz erken seçim tarihinin açıklanması ile birlikte Türkiye genelinde eş zamanlı olarak saha çalışmalarına başlayan bir teşkilat olarak örnek gösterildik. Bizler gece gündüz demeden yorulmadan çalışmaya ant içtik. Güzel ülkemize hizmet yolunda ömrümüzden, zamanımızdan ve enerjimizden harcamak bizlerin boynunun borcudur. Saha çalışmalarımız en üst seviyede verimli geçti. İnanıyorum ki Çorum liderine, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğundan daha yüksek bir destekle rekor kıracaktır. Bundan hiç şüphemiz yok. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyorum. Demokrasinin yıldızının parladığı bir seçim olacağından hiçbir şüphemiz yok. Sahada kazandıklarımızı sandıkta kaybetmeyeceğiz, bu nedenle çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Teşkilat olarak sandık kurulu üyelerimizi ve müşahitlerimizi zorlu mülakat ve eğitimlerden geçiriyoruz. Pazartesi gününden başlamak kaydı ile günde iki oturumun yapıldığı eğitim programlarımız bugün itibarı ile tamamlanmış olup seçime eksiksiz hazır olacağız. Sandıkları ve milletimizin tercihini korumak bizler için namus borcudur.

Sandık güvenliği ve sayımların en şeffaf şekilde yapılması amacı ile Seçim işleri Başkanımız Yusuf Ahlatçı nın koordinatörlüğünde 2000’in üzerinde görevlimize eğitim vererek genel merkezimizin usul ve esasları ile ilgili bilgilendirme yaptık. Saha ve eğitim çalışmalarımız ile birlikte kampanya sürecinin sonuna geldik. Bundan böyle söz yüce Türk milletinindir. Seçimlerin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde açıklama yaptı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi