AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, 24 Haziran’ın yaklaştığı şu günlerde, vatandaşın AK parti etrafındaki kenetlenmesini artırarak sürdürdüğünü söyledi. “Milletimiz, umudun Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bir Türkiye’de olduğunu çok iyi biliyor.” diyen Kavuncu, 24 Haziran’da Türkiye’den dünyaya büyük bir müjde yayılacağını ifade etti.

“Bizim ne uyuyacak ne de dinlenecek zamanımız var. Biz baş koymak üzere çıktığımız bu yolda, canımızı da ortaya koymaya hazırız. Bu kutlu dava mücadelesinde, gece gündüz çalışmak bizim ahdimizdir.” diyen Erol Kavuncu, Ümmet’in tek umudu olan Türkiye’nin daha da güçlenmesi ve dünya liderliği misyonunu üstlenmesi için gece gündüz çalışmaya ahd ettiklerini belirterek, bu sorumluluğunu kuru bir iktidar hevesi değil, bu milletin Ümmet’e olan sorumluluk misyonu olduğunu vurguladı.

Son olarak Ilıca ve Albayrak Caddeleri’ni ikinci kez gezerek esnaf ziyareti yapan Erol Kavuncu, gencinden yaşlısına insanların tümünün büyük bir teveccüh içinde olduklarını bizzat müşahade ettiklerini, adeta sevgi seline gark olduklarını aktardı.

Seçim gününe yaklaşıldıkça, safların daha da sıklaştığını ve bunun da bariz olarak hissedildiğini dile getiren Erol Kavuncu, “Özelde Çorum’un, genelde milletimizin tümünün problemlerini dert edinmek bizim asli görevimiz olacaktır. Duyduğumuz, bildiğimiz ve gördüğümüz hiçbir problem bizim gözümüzü korkutmayacak, bilakis problemin varlığı bizim çözüm üretmemizin ilham kaynağı olacaktır. Problemleri çözümsüz dertler olarak görmek yerine, dua alacağımız bir vesile olarak kabul edeceğiz.” dedi.

Dertleri kuru bir iktidar olanların, kendi çabalarını ve davalarını anlamasının mümkün olmadığına işaret eden Kavuncu, “İşte bizim farkımız burada gizlidir. Yedi düvelin bizim bağımsızlığımıza göz diktiği şu günde, vatan, millet, bayrak ve dini mübin için yol eri olmak, Allah için yol yürümek bizim şiarımızdır.” diye konuştu.