Seçim çalışmaları başladığı günden itibaren Çorum’u gece gündüz dolaşıp, milletle kucaklaştıklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, “Gece gündüz demeksizin vatandaşımızla buluşuyoruz, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmıyoruz. Çok şükür karşılaştığımız sevgi seli hiç dinmiyor, millet bizi coşku içinde karşılıyor.” dedi.

Günün bir dakikasını bile boş geçirmeksizin merkez ve ilçeleri adım adım gezdiklerini söyleyen Erol Kavuncu,  insanların coşkusunun, kararın bugünden netleştiğinin ifadesi olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevdasının tarifini kelimelerin kifayetsiz kaldığını anlattı.

Önceki gün Akşemseddin Camii önünden saat 10,00’da hareket ettiklerini bildiren Kavuncu, Bayat Kunduzlu Köyü’nden başlayıp Yukarı Yoncalı Köyü, Aşağı Yoncalı köyü, Ahacık Köyü, Kızıltepe Mahallesi, Karabalçık Köyü, Nazpınar Mahallesi, Çukuröz Köyü, Falı Köyü ziyaretleri yapıldığını, istisnasız olarak tüm köylerde muazzam bir teveccüh ve sevgi seliyle karşılaştıklarını belirterek, “Bizim insanımız, memleket için yola revan olmuş kim varsa, her zaman gereken değeri vermiştir. Liderimiz ve partimiz milletin gönlünde müstesna bir yerde. Her attığımız adımda, her el tuttuğumuzda, her kimin gözüne bakıyorsak bu sevgi ve samimiyeti ruhumuzda hissediyoruz ve yaşıyoruz. Millet geleceğine sahip çıkıyor, güçlü meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için seferber olmuş durumda. Allah birliğimizi daim etsin.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi