Saadet Partisi Gülabibey Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu, haftasonu düzenlenen törenle açıldı.
Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, “Her geçen gün aşkımız ve heyecanımız artmaktadır. Çünkü vuslat yaklaşmaktadır. Kalbi hizmet aşkıyla dolu, bütün amacı yaşadığı şehre hizmet olan, kendisini yetiştiren topluma karşı vefa duygusuyla hareket eden, hedefe azim ve kararlılıkla yürüyen kim var denildiğinde, sağına ve soluna bakmadan ‘Ben varım!’ diyebilen, ‘batıla hizmet etmekle, hakka hizmet etmemek arasında bir fark yoktur’ şuuruyla, bütün sermayeleri, donanımları, dürüstlükleri ve yetkinlikleri olan, heyecanları gözlerinde ışıl ışıl parlayan, şehrimizi yönetecek olan çok kıymetli meclis üyeleri arkadaşlarımla sizleri selamlıyorum.” dedi.

Dürüst yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Kemal Kurt, “Bunun içindir ki; meclis üyesi arkadaşlarımızı tespit ederken, onların dünya görüşlerine, yaşam tarzlarına bakmaktan ziyade, onların dürüst şahsiyetlerine baktık. Şu bir hakikattir ki; bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur. Evet bizler de kınayıcının kınamasından korkmadan, hikmetin peşinde, hakikatin savunuculuğunu her zaman ve her zeminde en gür sedayla yapacağız. Belediyecilik bir ruh meselesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi belediyecilikte 94 ruhuna dönmeliyiz. Bu ruh; ak belediyeciliği kara belediyeciliğe dönüştürenlerde kaybolmuştur. Bu ruh, halkı hiçe sayarak, kağıt üzerinde ittifak yapanlarda yoktur. Bu ruhu illa ben diyenler bulamamıştır. Bu ruhu ideallerinden, hayallerinden, fikirlerinden ve eylemlerinden vazgeçenler kaybetmiştir. Yaptığımız bütün çalışmalarda şunu açıkça görüyoruz. Halkımız; hasbi olanla hesabi olanları, borcu yok ile, borçsuz belediye yok anlayışını, sağduyulu yaklaşım ile kavgacı yaklaşımları, sorunları çözenle mazeret üretenleri, hizmet belediyeciliği ile rant belediyeciliğini, yolsuzluğa göz açtırmayanla yolsuzluğa bulaşanları fark etmiştir. Hakikat şudur ki, şehri yönetmek belirli bir felsefi ve düşünsel arka plana dayandırılmak zorundadır. Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışını benimseyen, vatandaş odaklı, vatandaşın mutluluğunu ve refahını önemseyen, misyon ve vizyon sahibi, kültürel ve entellektüel zenginliği dikkate alan, adaleti hakkaniyeti şeffaflığı dürüstlüğü ilk olarak benimseyen belediye başkanlarının yönetimleri devralma vakti gelmiştir.” diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık'ın konuşmasının ardından seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.  (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi