EROL TAŞKAN
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın seçim çalışmalarına katılarak, Balcı'ya tam destek verdi. Altındağlılar'ın adeta etrafında kenetlendiği Asım Balcı, gittiği her yerde, katıldığı her programda yoğun bir ilgi görüyor. 


Miting havasına bürünen seçim bürosu açılış töreninde Süleyman Soylu ile birlikte Altındağlılar'ı selamlayıp, çalışmalarını anlatan Asım Balcı, seçim çalışmalarına katılarak kendilerine güç veren İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti. 


Soylu seçim bürosu açılışı, esnaf ziyareti ve salon toplantılarında da gün boyu tüm vaktini Asım Balcı'nın seçim çalışmalarına ayırdı. 
Belediyecilikle ilgili kariyer dolu bir geçmişe sahip olan Asım Balcı'nın Altındağ için önemli bir şans olduğu konusunda birleşen Altındağlılar, hemşehrimiz Asım Balcı'yı her gittiği yerde adeta sevgi seliyle karşılıyor.


Gönüllerde yeri var

Altındağ Belediye Başkanı Adayı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Altındağlılar’ın gönlünü fethetti. Gönül Belediyeciliği sloganıyla yola çıkan Balcı, samimi ve içten tavırlarıyla Altındağlılar’ın gönlünde yer edindi. 
Seçim kampanyası sürecinde Balcı’yı yeni tanıma fırsatı bulan Altındağlılar da, Balcı’nın Altındağ için önemli bir şans olduğunu açık yüreklilikle her ortamda dile getiriyor. 

Devasa bir gönüllülük zinciri kurulan Altındağ’da, Altındağ’ın tamamında denilebilecek kadar büyük bir gönül fırtınası estiren Asım Balcı, Altındağ’ın içinde bulunduğu tüm sorunları tek tek sıralayıp, herkes tarafından benimsenen çözümleriyle dikkat çekiyor. 
Seçim kampanyası sürecinde adeta davet yağmuruna tutulan Balcı, büyük bir enerjiyle kendisine ulaşan tüm davetlere katılarak Altındağlılar’la buluşmaya devam ediyor. 

Gece gündüz demeksizin sürdürdüğü seçim kampanyası, kurumsallık ve gönüllülük anlamında herkesin beğenisini kazanırken, Altındağlılar, “31 Mart’tan itibaren Altındağ yeni ufuklara kapı açacak. Asım Balcı ile birlikte geleceğimizi inşa edeceğiz. O bize gönlünü açtı, bir de ona gönlümüzün baş köşesinde yer verdik.” sözleriyle desteklerini sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi