AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Sungurlu ziyaretinde, ‘Sungurlu bizi bağrına bastı. Biz büyük Sungurlu için çalışacağız. Samimiyetlerini bizden esirgemeyen hemşehrilerime gönül dolusu teşekkür ediyorum.” dedi.

Sungurlu AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, İl Genel Meclis Üyeleri Ramazan Kelepircioğlu, Aziz Sarıyüce, Sungurlu eski Belediye Başkanı Ahmet Karacif ve partililerin eşlik ettiği ziyaretlerde, Pazar yeri ve çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti Milletvekili Erol  Kavuncu, gördüğü ilgi ve sevgi için Sungurlulular’a teşekkür etti.

“Bizi bağrına basan Sungurlulu kardeşlerimizin sevgisi de, desteği de asla karşılıksız değil. Çorum’un tümünü kucaklamak üzere çıktığımız bu yolda, Allah bizi muradımıza erdirdi. Sungurlu’da olduğu gibi tüm ilçelerde hemşehrilerimizle birlik ve dirlik içerisinde kenetlenmenin gururunu yapıyoruz.” dedi.

Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’u ziyaret eden Kavuncu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Müdürü Halil Özyurt’u da ziyaret eden Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, burada antrenman yapan genç güreşçilerle sohbet ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi