AK Parti teşkilatı bayramlaşma ziyaretlerini Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüyle sürdürdü.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkan Yardımıcısı Turhan Candan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Hizmet-İş İl Başkanı Mustafa Köroğlu ve daire amirleri katıldı.

‘SIRTINI PKK’YA DAYAMIŞLARA SAYGI DUYMAM’

Çorum'un birçok alanda olduğu gibi temizlik alanında da marka bir şehir olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Ceylan, “Sizler evlatlarınıza helal para götürmek için gayret ediyorsunuz. Sizin sayenizde bölgede Türkiye'de Çorum örnek bir il. Bunda en büyük emek sizin. Evimizden çıkarken ne ailenizle ilgili bir soru aklınızda kalıyor   ailenizin sizinle ilgili bir kuşkusu kalıyor. Ülkemizde huzur hakim. Şimdi son bir işimiz kaldı. O terörü kökünden kazıyacağız ve Kandil'e bayrağı dikeceğiz. Amerikan senatosu F-35'leri vermemek için müzakere başlatıyor. Niye Türkiye'nin Kuzey Irak'tan çıkması lazım? Kandil'e girmemesi lazım. Çatlasanız da patlasanız da biz o bayrağı kandile dikeceğiz. Bizim arkamızda Çorum halkı var, bizim arkamızda Türk milleti var. 81 milyon vatandaşımız bizim arkamızda dimdik duruyor. Siz ne istiyorsanız mecliste o kararlar çıkıyor. Çekemedikleri o. Artık milleti dediği oluyor. Önümüzde 3 gün var çalışacaksınız. Biz de daha da güçlenmeye devam edeceğiz. Ya huzurlu bir şekilde hayatımızı devam ettireceğiz ya da 15 Temmuzcuların operasyonuna maruz kalacağız. Siyasette benim bir kırmızı çizgim var. Sırtını PKK dayamışlara saygı duymam" dedi. 

‘ÇORUM SAYENİZDE TEMİZLİKTE BİR İNCİ VE BİRİNCİYİZ’

Bayramlaşmanın ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Biz bizim ölçeğimizdeki belediyelerle ilgili araştırmalar yapıyoruz. Belediye şirketi içerisinde hangi anlaşmaları yapmışlar bunu araştırıyoruz. Ama görüyoruz ki hala anlaşma yapmayan belediyeler var. Biz verebileceğimiz ne varsa devletin bize verdiği sınırlar çerçevesinde verdik. Geldiğimizde memurlarımızla ilgili de çalışma yaptık. Ayrıca hiçbir belediye 15 günlük farkla ilgili çalışma yapmadı. Biz işçi kardeşlerimizin lehine ne varsa yapıyoruz. Biz bunu hükümetimize güvenerek, milletvekillerimizin bizlere Ankara'da verdiği destekler sayesinde ve halkımızla bütünleşerek yapıyoruz. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek yetmez elini kolunu bağlamamak mecliste güçlü olmasını sağlamak için milletvekillerimize de oy vermeniz gerekiyor. Sizlere verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çorum sizin sayenizde temizlikte bir inci ve birinciyiz" dedi.

‘ERDOĞAN’A VEFA BORCUMUZ VAR’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Temizlik İşleri personelinden sadece oy istemediklerini, çevrelerinde bulunan kişilerden de AK Parti’ye oy vermeleri konusunda çalışmalarını istedi. Yerel seçimlerde de bu seçimlerin bir gösterge olacağını dile getiren İl Başkanı Mehmet Karadağ, "Sizlerden yaşam kalitemizi düşünerek çevrenizdeki insanlarla görüşerek oy verdirmenizi istiyorum. Bu seçimlerin sonucu önümüzdeki aylarda yapılacak olan yerel seçimlere baz olacaktır. Bizim Recep Tayyip Erdoğan'a bir vefa borcumuz var, vicdanen bir sorumluluğumuz var, birde kendi geleceğimiz var" ifadelerini kullandı.

‘DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise konuşmasında, "Bu seçim bizim için çok önemli. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan vatanını düşünen herkesin bu seçimde ne yapacağını bildiğini düşünüyorum. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Buraya gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.                   (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi