M.BURAK YALÇIN
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, gençlik kolları olarak seçime damga vuracaklarını belirterek, “Seçimlerde gençlik kollarından temsilcilere de yer verilirse bizler daha coşkulu çalışırız inşallah” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Danışma Meclisi toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. 
Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Burak Ak, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, ilçe teşkilat başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


Danışma Meclisinin divan başkanlığını Rıza Coşar yaparken Ferhat Şahin, Serap Taşkın, İbrahim Şişli ve Rıfat Sarıyerli de divanda görev aldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantı açış konuşmaları ile devam etti.
İlk olarak kürsüye gelen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, sözlerine Atatürk’ü ve Hakkari Şemdinli’de şehit düşen askerlerimizi anarak başladı.


“Bu dava Yesevi’den Yunus’a, Akşemseddin’den Hacı Bektaş’a muhabbet ve gönül silsilesinin her halkasına kıymet verenlerin davasıdır” diyen Muhammed Fatih Temur, konuşmasına şu ifadelere yer verdi: “Gençlik Kolları olarak çok çalışmaya devam edeceğiz. Bir dahaki toplantımızı daha büyük salonda yapacağız. Cumhurbaşkanımız her toplantısında üzerine basa basa gençliğin önemine vurgu yapıyor. Bizlerde bu düsturla liderimizin izinde gençlerin aktif siyasette daha fazla rol olmaları için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Yerel seçimlerde de gençlik kolları olarak sabahtan akşamlara kadar çalışacağız. Yerel seçimlere de damgamızı vuracağız. Seçimlerde gençlik kollarından temsilcilere de yer verilirse bizler daha coşkulu çalışırız inşallah.”


AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Temur’un bayrağı üst seviyelere çıkardığını dile getirerek, “İnşallah gençlik daha iyi yerlerde olacak. Jülide Sarıeroğlu’na bakanlık döneminde 1 milyon taşerona kadro çıkardığı için teşekkür ediyorum. Bizim gençliğimiz Necip Fazıl’ın Gençliğe Hitabesindeki tanımladığı gençlik gibi olmalı” diye konuştu.


AK Parti Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Burak Ak da AK Parti teşkilatlarına büyük görevler düştüğünü dile getirerek, “Ecdadımız gibi gecemizi gündümüze katarak bu topraklara sahip çıkacağız. İlde yapılan çalışmaları küçümsemeyin. Burada yapmış olduğunuz bir çalışma Genel Başkanımıza büyük moral olur” ifadelerini kullandı.


Belediye Başkanı Zeki Gül de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere büyük destek verdiğini belirterek, “Bu ülkenin geleceğiyle ilgili, gençlerin geleceğiyle ilgili her türlü desteği veren ve önlerini açan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin bu ülkeye yaptıklarını unutmayalı, unutturmayalım” dedi.
Toplantı plaket ve hediye takdiminin ardından sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi