Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, esnafların sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor.
31 Mart mahalli idareler genel seçimleriyle ilgili çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, küçük sanayi sitesinde esnaflarla görüşerek sorunlarını dinliyor.


Partiden yapılan açıklamaya göre, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar ile İl genel ve belediye meclisi üyesi aday adayları ve partililerle birlikte tüm işyerlerini tek tek gezen MHP Adayı Kenan Şahin'e esnaflar da sorunlarını aktarırken, bazı esnaflar işyerlerine gelen su faturasında yer alan su bedeli dışındaki kalemlerden alınan vergilerden dert yandılar. Su tüketim bedelinin iki katı evsel ve katı atık bedelleri ile diğer vergilerin zor durumda olan ve büyük bir krizin eşiğindeki esnafa bir darbe daha vurduğunu ileri süren esnaflar, bu konuda MHP Adayı Şahin'den destek istediler.


MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, başkan seçilmesi halinde faturalarda yer alan va tüm Çorum halkının ortak şikayeti olan tüketim dışı vergilerin düşürülmesi ve yasal bir zorunluluğu yoksa da kaldırılması için gerekeni yapacağını söyledi. 

Şahin, esnaflara MHP Belediyeciliği ve Çorum'a dair yapmayı planladığı projeler hakkında da bilgiler vererek destek istedi.

Şahin, esnafın sorun yumağı içerisinde olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu, ancak kendisine ve partisine verdikleri destekten son derece memnun kaldığını da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)