FATİH AKBAŞ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı değerlendirmede MÜSİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Erol Kavuncu, “Sivil toplum kuruluşları toplumların refleksleridir. MÜSİAD’da sanayici ve işadamların biraraya geldiği önemli bir STK’dır. Toplumların atar damarları olan STK’lar bizler için çok önemli. Bende uzun yıllar STK’larda görev yaptım ve nasıl hizmet ettiklerini çok iyi biliyorum. MÜSİAD’a yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğuna vurgu yapan Kavuncu, “Seçimlerden hem ülke genelinde hemde Çorum’dan güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Bu yolda yaptığımız çalışmalarda Allah yardımcımız olsun. Şuan Türkiye’nin karşısında çok güçlü bir cephe var ve bu cepheyi yıkarsak bizi kimse durduramaz. Ülkemiz hızla büyümesine ve gelişmesine devam eder. Bizler şuan tarihe şahitlik ediyoruz” şeklinde kaydetti.

Çorum MÜSİAD Başkanı M. Ahmet Köksal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Adayı Erol Kavuncu ve beraberindekilere teşekkür etti.