AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'yi AK Parti'den başka yönetecek başka bir siyasi iradenin olmadığını söyledi.

Milletvekili Ceylan, Karahacipliler Derneği'ni ziyaret etti. İl ve İlçe Teşkilatının da hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Ceylan, dernek üyeleri ve vatandaşlar ile 24 Haziran ile ilgili bir toplantı yaptı. Vatandaşların tek tek sorun ve taleplerini de alan Ceylan, Çorum halkının sorunun kendi sorunu olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için dış güçlerin ve içeride bulunan hainlerin ellerinden geleni yapmaya çalıştığını anlatan Ceylan, "24 Haziran aslında sıradan bir seçim değildir. O yüzden sizlerin sayesinde bizleri parçalamak isteyenlere en güzel cevabı vereceğimiz tarihtir 24 Haziran" dedi.

Türkiye'yi, AK Parti'den başka yönetecek bir siyasi iradenin olmadığını anlatan Ceylan, "Devlet yönetimi kolay bir iş değildir. 2002 yılından bu güne kadar ülkeyi yöneten AK Parti’nin yaptığı bütün icraatların ana noktası insandır. Bunun yanında ülkemizi bölmek isteyenlere karşı kararlılıkta savaş açan tek irade olmuştur" şeklinde konuştu.

24 Haziran seçiminin Haçlılar ile Müslümanlar arasındaki savaşa döndüğünü kaydeden Ceylan, "Ortadoğu kan ağlıyor. Tek bir hedefleri kaldı o da bizim ülkemiz. Buna izin vermemek için birlik olmamız lazım. Bu birliğin yolu da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan geçmektedir" dedi.

Vatandaşlar ise Milletvekili Ceylan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, 24 Haziran'ın Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Toplantıdan sonra Ceylan, sahura kadar parklar, çay ocakları ve kahvehaneleri ziyaret ederek, hem hal hatır sordu hem de destek istedi. (Haber Merkezi)