M.BURAK YALÇIN

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim sonuçları ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Parti merkezinde gerçekleşen toplantıda MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve parti yöneticileri hazır bulundu.

‘CUMHURBAŞKANININ ARKASINDA TAVİZSİZ DURDUK’

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, MHP’nin Cumhurbaşkanının arkasında tavizsiz durduğunu belirterek, MHP’nin bütün karanlık senaryoları parçalayarak TBMM’de temsil edilme imkanına kavuştuğunu ve çok değerli bir milletvekili sayısına ulaştığını söyledi.

‘MHP, TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI’

MHP’nin tarihi bir başarıya imza attığını ifade eden Mehmet Akif Aras, “Türk Milleti, Milliyetçi Hareketi TBMM’nin hem kilit partisi yapmış, hem de denge ve denetleme görevini vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Türkiye’nin önü açılmıştır, geleceği aydınlanmıştır” dedi.

‘MHP, KENDİSİNE BİÇİLEN KEFENİ YIRTTI’

Çorum’da seçimlerden Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakının başarıyla çıktığını da dile getiren Aras şunları söyledi: “MHP, Çorum’da son iki yıldır üzerine oynanan kirli oyunları bozmuştur. Karanlık senaryoları, kurulan tuzakları birer birer aşmıştır. Seçimlerde oyumuzu artırarak 50 bin hemşehrimizin oyunu aldık. 24 Haziran’da MHP kendisine biçilen kefeni yırtmıştır. Dükkânı kapattı, 500 oy alır diyenlere, anket bezirganlarına gerekli cevabı vermiştir.”

‘YENİ SİSTEMDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ’

MHP’nin önümüzdeki beş yıllık süre içerisinde milletin beklentisi doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini de aktaran Aras, konuşmasına şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin tüm kurum ve kurullarıyla yerleşmesi konusunda üstümüze düşen her görevi azimle yerine getireceğiz. Tarafımız Türkiye’dir. Safımız büyük Türk milletidir. Yapıcı, müspet, uzlaşmacı tavrımızı sonuna kadar muhafaza edeceğiz. MHP, yeni sistem içinde vazifesini en etkili şekilde icra ve ifa edecektir. Milletimizin onurlu geleceği MHP’dir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve ilimizden seçilen milletvekillerini kutluyorum.”

‘5 BİN OY ALSAYDIK MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLİRDİK’

Bir basın mensubunun görevine dönüp dönmeyeceği ile ilgili soruyu da cevaplayan Aras, “Buna Genel Başkanımız karar verir” cevabını verirken “kaç oy daha alsanız milletvekili çıkabilirdiniz” sorusuna da, “AK Parti’den 5 bin oy daha gelseydi milletvekili çıkabilirdik” cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi