M.BURAK YALÇIN
AK Parti Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısında konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, gençlere en büyük değeri AK Parti iktidarının verdiğini belirterek, yerel seçimlerde gençlere daha çok görev vereceklerini ifade etti.


AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, gençlerin seçimde 24 saat gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getirerek, “16 Nisan’da referandum gerçekleştirdik, 24 Haziranda genel seçim ve devlet başkanlığı seçimi gerçekleştirdik. Bu seçimlerde genç kardeşlerimiz Çorum’un her yerinde gece gündüz 24 saat çalıştılar. Bizlerin hep önlerinde gittiler. Yerel seçimlerde sizler yine büyük bir başarıya imza atmak için 24 saat çalışacaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Bu seçimler bizim için çok önemli. Biz belediyelerin tamamını kazanmak istiyoruz” dedi.


Gençlere en büyük değerin AK Parti döneminde Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini de hatırlatan Karadağ,  “Önceden sadece gençler bayrak asar, slogan atardı. Artık ana kademede, gençlik kollarında, meclis üyeliklerinde görev alan bir gençlik var. Önümüzdeki seçimlerde de gençlere görev vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi