MU­RAT ÇE­TİN

Se­çim ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mın­da zi­ya­ret tur­la­rı­nı ara­lık­sız sür­dü­ren AK Par­ti Ço­rum Mil­let­ve­ki­li Ada­yı Erol Ka­vun­cu, Ço­rum Hi­tit Üni­ver­si­te­si’nde eği­tim gö­ren Af­ri­ka­lı öğ­ren­ci­le­ri ev­le­rin­de zi­ya­ret et­ti. 

Ka­me­run­lu öğ­ren­ci­ler Mar­cel Mfo­ua­pon, Mu­ham­med Mu­ba­rek ve Zam­bi­ya­lı Sylves­ter Nyi­ren­da’yı ev­le­rin­de zi­ya­ret ede­rek sür­priz ya­pan Ka­vun­cu, genç­ler­le Tür­ki­ye si­ya­se­ti ve 24 Ha­zi­ran se­çim­le­ri üze­ri­ne soh­bet et­ti. Oy hak­la­rı­nın bu­lun­ma­dı­ğı­nı an­cak dua hak­la­rı­nın ol­du­ğu­nu ifa­de eden genç­ler, Tür­ki­ye’yi çok sev­dik­le­ri­ni ve ken­di mem­le­ket­le­ri gi­bi gör­dük­le­ri­ni an­la­ta­rak, AK Par­ti’ye du­ala­rıy­la des­tek ver­dik­le­ri­ni söy­le­di­ler. 

Af­ri­ka­lı genç­ler, Ço­rum’da bu­lun­duk­la­rı sü­re içe­ri­sin­de Erol Ka­vun­cu’nun ken­di­le­ri­ne önem­li des­tek ve kat­kı­la­rı ol­du­ğu­na işa­ret ede­rek, zi­ya­re­tin ken­di­le­ri­ni çok mut­lu et­ti­ği­ni ak­tar­dı. 

Cum­hur­baş­ka­nı Re­cep Tay­yip Er­do­ğan için, “O bir dün­ya li­de­ri” di­yen genç­ler, se­çim­le­rin Tür­ki­ye için ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du.

Editör: Haber Merkezi