FATİH BATTAR

Sağlık Bakanlığı, 2021 yılı ilk defa yeniden atama kura sonuçlarını açıkladı. Açıklanan kura sonuçlarına göre Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Veli Özbek, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı.

Meslek hayatına 1992 yılında başlayan Op. Dr. Veli Özbek, 2013-2018 yılları arasında Çorum'da görev yapmıştı. 2019 yılından bu yana da Ankara'da özel hastanelerde görev yapan Özbek, yeniden Çorum'da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayacak.

Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama-yerleştirme iş ve işlemleri noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleştirildi.

Kura çekilişi bugün saat 10:30 'da Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesinde Noter huzurunda gerçekleştirildi. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kuraya katılımcı alınmadı.

Çorum’a yeni diş hekimleri, eczacı ve göğüs hastalıkları uzmanı

İşte Çorum’a atanan diş hekimleri, eczacılar ve göğüs hastalıkları uzmanı şu şekilde;

Çorum’a atanan Eczacılar; Ali İmran Bilginer (İskilipli Atıf Hoca Devlet Hastanesi), Büşra Teke (Sungurlu Devlet Hastanesi), Büşra Tekin (Osmancık Devlet Hastanesi), Birol Erişmiş (Osmancık Devlet Hastanesi), Dilara Yıldırım (Osmancık Devlet Hastanesi), Elif Gökalp (Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Diş Hekimleri; Birol Erişmiş (Osmancık Devlet Hastanesi), Gamze Berçin (Ortaköy İlçe Devlet Hastanesi), Seher Yücel (Alaca Devlet Hastanesi), Simge Çalışkan (Çorum Ağız Diş Sağlığı Merkezi), Tuba Eser (Osmancık Devlet Hastanesi),

Uzman Doktor: Veli Özbek Göğüs Hastalıkları Uzmanı (Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi)

Editör: Haber Merkezi