HALİL ÖZTÜRK
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Asrın Güreşçisi Hamza Yerlikaya, Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü minik Badmintoncusu Türkiye Şampiyonu Mehmet Can Töremiş ile sohbet etti ve onla maç yaptı. Badminton Federasyonu tarafından Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenlenecek olan Turkey Junior 2018 turnuvasına hazırlanan milli takım kampını ziyaret etti.
Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü Badminton takımından altı sporcununda  katıldığı kampı ziyaret eden Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya turnuvanın en küçük sporcusu olan Türkiye ve Balkan Şampiyonu Mehmet Can Töremiş ile yakından ilgilendi ve onunla birde maç yaptı.
Çorum Belediyesi Gençlikspor ve Milli takım antrenörü Barış Boyar bu ziyaret sırasında Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile kısa sürelide sohbet etme imkanı buldu ve sıkıntıları sorunları hakkında bilgiler verdi. Yerlikaya bu görüşme sırasında sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirterek sorunlarını kendilerine ulaştırmalarını istedi.
Barış Boyar ziyaret sırasında özellikle Mehmet Can Töremiş’e gösterdiği yakın ilgiden dolayı Bakan Yardımcısına  teşekkür etti ve minik sporcusununda Hamza Yerlikaya gibi adını tarihe altın harflerle yazdırması dileğinde bulunda.

Editör: Haber Merkezi