MURAT KARASU
Sakarya’da yapılan Okullu Yıldızlar Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Çorumlu sporcular bir altın üç gümüş ve altı bronz madalya kazandılar. 10-14 Nisan tahleri arasında Sakarya’da yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında  Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu’ndan +56 kiloda Ayşe Mert birinci olarak altın madalya kazandı.
Şampiyonada Sanda kategorisinde Ayşe Mert’in kazandığı şampiyonluğun yanı sıra 30 kiloda Mimar Sinan Ortaokulu’ndan Dilara Kaya, 27 kiloda Suheybi Rumi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Zeynep Asya Karaçam ve 36 kiloda yine aynı okuldan Belinay Pamuk final maçlarını kaybederek gümüş madalya kazandılar. Bu kategoride 48 kiloda Mimar Sinan Ortaokulu’ndan Ayşenur Kırcalı ve aynı okuldan 33 kiloda İclal Nikbay üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.
Taolu kategorisinde ise Chanquan 1. Guidin’de Miman Sinan Ortaokulu’ndan Kaan Bilge, Doushu 32 form guidin de aynı okuldan İlhan Erdel, Nanquan 1. Guidin’de Danişment Gazi İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ayşenur Usta ve Nangun 1. Guidin’de ise 23 Nisan Ortaokulu’ndan Aleynanur Atlan üçüncü olarak bronz madalya kazanan sporcular oldular.