HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Göl­cüks­por ma­çın­dan son­ra sü­re­siz kad­ro dı­şı bı­ra­kı­lan kap­tan Oğuz­han Yal­çın ta­kım ar­ka­daş­la­rı­nın is­te­ği doğ­rul­tu­sun­da Baş­kan Fa­tih Öz­can ta­ra­fın­dan af­fe­dil­di.

Göl­cüks­por ma­çın­dan son­ra yö­ne­tim ka­rar­la­rı doğ­rul­tu­sun­da sü­re­siz kad­ro dı­şı bı­ra­kı­lan Oğuz­han Yal­çın ko­nu­su ba­sın top­lan­tı­sın­da so­ru­lan Baş­kan Fa­tih Öz­can o ka­rar­la il­gi­li fut­bol­cu­lar­la bir gö­rüş­me ya­pa­ca­ğı­nı on­dan son­ra ka­rar­la­rı­nı ve­re­cek­le­ri­ni söy­le­di.
Top­lan­tı­nın ar­dı­nan ye­ni tek­nik he­yet yö­ne­ti­min­de ilk an­tren­ma­nı­na çı­kan Ço­rum Be­le­di­yes­por’da Baş­kan Fa­tih Öz­can fut­bol­cu­lar­la bir top­lan­tı yap­tı. Bu top­lan­tı­da Baş­kan Fa­tih Öz­can ken­di­le­ri­nin dün ol­du­ğu gi­bi bun­dan son­ra­ki sü­reç­te de mad­di ve ma­ne­vi ola­rak üzer­le­ri­ne dü­şe­nin en iyi­si­ni yap­ma­ya de­vam ede­cek­le­ri­ni söy­le­di.
Bu gö­rüş­me­de da­ha son­ra ta­kım ar­ka­daş­la­rı adı­na söz alan 2. Kap­tan Akın Ka­ra­as­lan ‘Oğuz­han’ın af­fe­dil­me­si­ni is­ti­yo­ruz’ ta­le­bi üze­ri­ne ise Baş­kan Öz­can " Oğuz­han'ı biz­ler de siz­ler ka­dar se­vi­yo­ruz. Bi­zim için de de­ğer­li bir isim. Ma­dem öy­le is­ti­yor­su­nuz, o hal­de ben de kap­ta­nı­mı­zı af­fet­tim" de­di. Bu ka­ra­rın ar­dın­dan kap­tan Oğuz­han Yal­çın’ın bu­gün­den iti­ba­ren ye­ni­den ta­kım­la bir­lik­te ça­lış­ma­la­ra ka­tıl­ma­sı bek­le­ni­yor.