HA­LİL ÖZ­TÜRK

Okul Ku­lüp iş­bir­li­ği­nin gü­zel so­nuç­la­rı­nı alan Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Bad­min­ton ve Ma­sa Te­ni­si’nde Tür­ki­ye şam­pi­yo­lu­ğu ka­za­nan spor­cu­la­rı ve an­tre­nör­le­ri­ni ödül­len­dir­di. Şam­pi­yon spor­cu­lar, an­tre­nör­ler ve ida­re­ci­le­ri Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’ü ma­ka­mın­da zi­ya­ret et­ti.

Z iya­re­te Zi­ya­re­te Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Tur­han Can­dan, Spor İş­le­ri Mü­dü­rü Na­dir So­lak, Sü­hey­bi Ru­mi İmam Ha­tip Or­ta­oku­lu Mü­dü­rü Da­vut De­mir­baş, Os­man­cık Meh­met Akif Er­soy Or­ta­oku­lu Mü­dü­rü Se­fa Ka­ya­lı ile an­tre­nör­ler ve spor­cu­lar ka­tıl­dı­lar,

25-27 Ma­yıs’ta Ba­lı­ke­sir’de ya­pı­lan Okul­lu Kü­çük­ler Ma­sa Te­ni­si Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ku­lü­bü spor­cu­la­rın­dan olu­şan kad­ro­su ile Su­hey­bi Rum İmam Ha­tih Or­ta­oku­lu tüm maç­la­rı­nı ka­za­na­rak şam­pi­yon­lu­ğu ka­zan­mış­tı.

17-20 Mart’ta Ela­zığ’da ya­pı­lan Okul­lu Kü­çük er­kek­ler Bad­min­ton Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı’nda ise yi­ne ta­ma­mı Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por Ku­lü­bü spor­cu­la­rın­dan olu­şan kad­ro­su ile Os­man­cık Meh­met Akif Er­soy Or­ta­oku­lu tüm ra­kip­le­ri­ni ye­ne­rek bi­rin­ci­lik ku­pa­sı­nın sa­hi­bi ol­muş­tu.

Zi­ya­ret si­ra­sın­da ko­nu­şan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül ge­rek ma­sa te­ni­si ge­rek­se bad­min­ton­da el­de edi­len bu ba­şa­rı­lar­dan do­la­yı spor­cu­la­rı ve an­tre­nör­le­ri kut­la­dı.. Gül, ku­lüp ola­rak alt ya­pı­da tüm branş­lar­da baş­lat­tık­la­rı bu ça­lış­ma­la­rın mey­ve­le­ri­ni al­ma­ya baş­la­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek önü­müz­de­ki yıl­lar­da bu ba­şa­rı­la­rın ulus­la­ra­ra­sı alan­da da de­vam ede­ce­ği­ne inan­dı­ğı­nı söy­le­di. Gül, spor­cu­lar­dan ça­lış­ma azim­le­ri­ni kay­bet­me­den ho­ca­la­rı­nın söy­le­dik­le­ri doğ­rul­tu­da ça­lış­ma­ya de­vam et­me­le­ri­ni söy­le­di ve Be­le­di­ye ola­rak­ta her za­man yan­la­rın­da ola­cak­la­rı­nı söz­le­ri­ne ek­le­di

Os­man­cık Meh­met Akif Er­soy Or­ta­oku­lu Mü­dü­rü Se­fa Ka­ya­lı ise zi­ya­ret­te yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’e ver­di­ği­kat­kı­lar­dan do­la­yı te­şek­kür et­ti. Ka­ya­lı ta­ma­men alt ya­pı­dan ge­len spor­cu­lar­dan ku­ru­lu bu kad­ro­nun önü­müz­de­ki yıl­lar­da da bu ba­şa­rı­sı­nı sür­de­re­ce­ği­ni inan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek kat­kı­da bu­lu­nan her­ke­se te­şek­kür et­ti.

Su­hey­bi Ru­mi İmam Ha­tip Or­ta­oku­lu Mü­dü­rü Da­vut De­mir­taş da her za­man yan­la­rın­da gör­dük­le­ri Ço­rum Be­le­di­ye­si ve Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’e te­şek­kür et­ti. De­mir­taş he­def­le­ri­nin önü­müz­de­ki yıl­lar­da da bu ba­şa­rı­yı de­vam etir­mek ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ida­re­ci an­tre­nör ve spor­cu­la­rı­nı kut­la­dı.

Ko­nuş­ma­la­rı­nın ar­dın­dan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül şam­pi­yon olan öğ­ren­ci­le­re ve an­tre­nör­le­re he­di­ye ver­di.