HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Adliyespor maçının skor olarak olmasada asıl önem verdikleri eksiksiz olarak çalışmalara başlamaları açısından istedikleri gibi bittiğini söyledi. Kaya, play-offdaki rakipleri Kocaelispor maçı içinde ‘Bizim kimseden çekincemiz yok’ dedi.

Tecrübeli Teknik Adam Adliyespor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, maç öncesinde yaptığı açıklamalarda belirttiği gibi önceliği play-off maçına tam kadro çıkmak istekleri doğrultusunda bir rotasyon yaptıklarını ve skor olarak olmasada oyun olarak istediklerini aldıklarını söyledi.

Saha dışındaki sonuçlara ulaştıklarını belirten Bahri Kaya ‘Tabiki ligi kazanarak bitirmek isterdik. Fakat henüz ilk dakikalarda yaptığımız bir hata sonucunda mağlup duruma düşdük. Özellikle ikinci yarıda futbolcu arkadaşlar gol için ellerinden geleni yaptılar fakat olmadı. Skor olarak olmasada bu maçta doksan dakika görmediğimiz arkadaşları gördük ve play-off maçlarında faydalabileceğimiz 5-6 isim gördük buda bizim için avantaj oldu’ dedi.

Play-off’da Kocaelispor ile eşleşmeleri konusunda ise Bahri Kaya  ‘Gelinen bu noktada hangi takım gelirse işimiz kolay olur diye düşünmek yanlış. Bu noktada herkes maksimim oynayacak ve mücadele edecek ve o gün iyi olan ve çok isteyen takım kazanacaktır. Kocaelispor son haftalarda formsuzlur ve düşüşdeler ayrıca Kocaelispor alternatifi az olan bir kadroya sahipler. Karacabey ile iki hafta önce oynadığımız maçın ardından yaşadığımız gerilim nedeni ile sıkıntı olabilirdi. Karacabey ligin ikinci yarısının en formda takımı konumunda. Bu açılardan baktığımızda ise hayırlı olduğunu düşünüyorum.
Bizim camia olarak bu saatten sonra rakibin ismini unutup bu maçlara nasıl hazırlanırız diye düşünmeliyiz. Caminan her birimi üzerini düşeni yapmak için elele vermeli. Bizim kimseden çekincemiz yok. Öncelikli olarak cuma günü evimizde oynayacağımız maçta avantajlı bir skoru elde etmek için mücadele edeceğiz. bizim yükselen rakibimizin düşen bir form grafiği var. Evimizde istediğimiz sonucu alırsak işi kolaylarız.

Rövanşta rakibin taraftar baskısı çok olacaktır doğru ancak futbolcular bu tür ortamları severler. Çünki gördük seyircimiz maçta futbolcuyu motive etmek ne kadar zor. O yüzden bizim kadromuzda da çok tecrübeli isimler var ve kendimize güveniyoruz. Şunu tekrar etmek istiyorum rakibin ismi üzerinden yorum yapmayalım bizim için hayırlısı olmuştur. 

Biz teknik heyet olarak pazar gününden itibaren Kocaelispor maçına çalışmaya başladık. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz çalışmaya başladı Çorum olarak cuma günü stadı doldurarak takıma gereken desteği verdiğimiz takdirde hedefimize bir adım daha yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz önümüzde üç doksan dakikalık bir maraton görüyoruz. İlkini istediğimiz gibi geçip ikinci doksana sonra bakacağız. Adım adım gideceğiz ve bunu başarmak içinde camia olarak elele vermemiz ve kenetlenmemiz gerekiyor. Bunu başardığımız takdirde mutlu sona ulaşacağımızdan eminiz’ dedi.