Okullu Küçükler Bocce İl birinciliğinde Mecitözü İmam Hatip Ortaokulu hem kızlarda hemde erkeklerde çifte şampiyonluğu kazandılar. Erkeklerde yedi kızlarda ise 12 okulun mücadele ettiği Küçükler Bocce İl birinciliğinde Mecitözü İmam Hatip Ortaokulu çifte şampiyonluk kupasının sahibi oldu.


Mahmut atalay Gençlik Merkezi yanı Bocce sahasında yapılan Küçük Kızlar Bocce İl birinciliğinde 12 okulun mücadelesi sonunda Mecitözü Ortaokulu şampiyonluğu kazandı. 12 okulun altışarlı iki grupta mücadele ettiği il birinciliğinde A grubundan Mecitözü Ortaokulu birinci Karşıyaka Ortaokulu ise ikinci olarak yarı finale yükseldi. B grubundan ise Mecitözü İmam Hatip Ortaokulu birinci Toki Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu ise ikinci olarak yarı final biletini aldılar.
Yarı finalde çapraz olarak rakiplerini yenen Mecitözü İmam Hatip Ortaokulu ile TOKİ Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu finalde karşı karşıya geldiler. Dudu Sena Atar, Elif Sena Çadır, Esma Gül Solmaz’dan oluşan kadrosu ile Mecitözü İHO, Sıla Karamanoğlu, Ceren Çıkan, Elanur Gödek’den oluşan TOKi Şehit Şükrü Özyol’u yenerek şampiyonluğu kazandı.


Zeynep Irmak Taşkın, Eylül Gül, Nisa Nur Akdaş’lı kadrosu ile Özel Çorum TED Ortaokulu, Beste Baltacı, Eylül Naz ve Selin Karakuş’dan oluşan kadrosu ile Karşıyaka Ortaokulu’nu yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.


Küçük erkeklerde ise iki grupta yapılan maçlar sonunda ilk iki sırayı alan okulların çapraz mücadelesi sonunda Mecitözü İmam Hatip Ortaokulu ile Karşıyaka Ortaokulu finale yükseldi. M. Esad Özürk, Salih, Taner Karagöz’den oluşan kadrosu ise Mecitözü İHO, İsmail Ege Başoğlu, Cem İlter, Mustafa Aksar’dan oluşan kadrosu ile mücadele eden Karşıyaka Ortaokulu’nu yenerek şampiyonluğu kazandı.
Üçüncülük dördüncülük maçında ise Haşim Güzel, Zekeriye Yurt, Osman Güler’li kadrosu ile Toki Şehit  Şükrü Özyol Ortaokulu, Özel Çorum TED Ortaokulu’nun Ege Özbakar, Onur Yusuf, Yusuf Şahin’li kadrosunu yenerek üçüncü oldu.
Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa ve sporculara ise madalyaları verildi.