HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’da aktif futbolculuğunu geçtiğimiz hafta noktaladığını açıklayan Oğuzhan Yalçın kulüp menajeri olarak görevlendirildi. Başkan Fatih Özcan tarafından açıklanacağı belirtilen görevlendirme dün kulüp basın birimi tarafından yazılı açıklama ile duyuruldu.


Kulüpten yapılan açıklamaya göre önceki akşam Kulüp 2. Başkanı Mustafa Şeker ve Sportif Direktör Hamit Işık’ın düzenlediği basın toplantısında Fatih Özcan’ın başkanlık görevine geri döndüğü açıklanmış, Oğuzhan Yalçın ile ilgili açıklamayı ise Başkan’ın yapacağının belirtildi.


Fatih Özcan’ın talimatları doğrultusunda Oğuzhan Yalçın’ın tek yetkili menajer olarak görevlendirildiği belirtilen açıklamada ‘Oğuzhan Yalçın’ın yeni görevi kesinlikle genel kaptanlık görevine eş değildir. Oğuzhan Yalçın bundan sonraki süreçte kulübümüzün futbolcularımızın alım ve satım işlemlerini gerçekleştirecek tek kişidir. Yalçın, kendisine scout ekibi oluşturup geniş kapsamda Çorumspor’a gelecek vaad eden oyuncuların yanısıra izlediği ve bildiği isimleri Sportif Direktörümüze getirecek ve onun onayından sonra da transferlerimiz bu doğrultuda gerçekleşecektir. Oğuzhan Yalçın, yarından itibaren tesislerimizdeki odasında görevine başlayacak ve takımın başında olacaktır’ denildi.