HALİL ÖZTÜRK
 

Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­kan Yar­dım­cı­sı Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya se­yir zev­ki yük­sek bir ekip oluş­tur­mak için ça­lış­ma­la­rı­nın sı­kı ve ti­tiz bir şe­kil­de de­vam et­ti­ği­ni söy­le­di. Al­tun­ka­ya, şeh­rin bir ol­ma­sı ve ta­kı­mı­na sa­hip çık­ma­sı­nı­nın ba­şa­rı için ol­maz­sa ol­maz ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘Tüm bi­rim­ler­le ge­niş ka­tı­lım­lı is­ti­şa­re top­lan­tı­la­rı­na 24 Ha­zi­ran se­çim­le­rin­den son­ra baş­la­ya­ca­ğız’ de­di.

Al­tun­ka­ya dün yap­tı­ğı ya­zı­lı ba­sın açık­la­ma­sın­da ye­ni se­zon­da  Fa­tih Öz­can baş­kan­lı­ğın­da olu­şan yö­ne­ti­min gö­re­ve gel­di­ği gün­den iti­ba­ren her alan­da yo­ğun bir ça­lış­ma için­de ol­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Da­ha ön­ce açık­la­dı­ğı­mız gi­bi üç yıl­lık pro­je kap­sa­mın­da bi­zi he­de­fe gö­tü­re­cek bir ta­kım oluş­tur­mak için her trans­fe­ri in­ce ele­yip sık do­ku­yo­ruz.

Ta­bi­ki bun­lar ba­şa­rı için tek ba­şı­na ye­ter­li ol­ma­ya­cak­tır. Ço­rum’un tüm di­na­mik­le­ri­ni bir ara­ya ge­tir­mek için­de ça­lış­ma­la­rı­mız sü­rü­yor. Ge­rek si­vil top­lum ku­ru­luş­la­rı ge­rek si­ya­si par­ti­ler ge­rek­se spor ta­ban bir­lik­le­ri ile ge­rek­se­de şeh­rin mül­ki amir­le­ri ile sü­rek­li is­ti­şa­re için­de ola­ca­ğız.

‘Bu be­lirt­ti­ği­miz un­sur­lar bi­zim ol­maz­sa ol­ma­zı­mız. Her ke­si­me eşit me­sa­fe­de, bi­ze su­nu­lan tüm fi­kir­ler­den fay­da­la­nıp Ço­rum Be­le­di­yes­por’u bu şeh­rin tam an­la­mıy­la or­tak pay­da­sı yap­mak ama­cın­da­yız. Bu kap­sam­da da mül­ki amir­le­ri­miz, si­ya­si par­ti­ler, si­vil top­lum ku­ru­luş­la­rı ve spor ta­ban bir­lik­le­ri ile bir ara­ya ge­lip ge­niş kap­sam­lı bir is­ti­şa­re­de bu­lu­na­ca­ğız. Kon­gre­mi­zin Ra­ma­zan ayı­na denk gel­me­si, yi­ne bu­nun aka­bin­de de ül­ke­mi­zin se­çim sü­re­ci­ne gir­miş ol­ma­sı se­be­biy­le bu bir­lik­te­li­ği 24 Ha­zi­ran se­çim­le­ri­nin he­men son­ra­sı­na bı­rak­ma­yı uy­gun gör­dük. 

Bu se­zon her­ke­sin kol­tu­ğun­da otu­rup ra­hat bir maç iz­le­ye­ce­ği ve şeh­rin her ke­si­min­den in­san­la­rın tri­bün­de bir ara­ya ge­le­rek omuz omu­za bir bir­lik­te­lik ya­şa­ya­ca­ğı ta­kım or­ta­ya çı­kar­ta­ca­ğız’ de­di.