HA­RUN AK­KA­YA
Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de­ki tem­sil­ci­miz cu­mar­te­si gü­nü dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı Kas­ta­mo­nu İl Özel İda­re Köy Hiz­met­le­ri ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Se­zo­nun ilk ma­çın­da sa­ha­sın­da Saf­ran­bo­lu Be­le­di­yes­por’u fark­lı ye­ne­rek se­zo­na mo­ral­li baş­la­yan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer yö­ne­ti­min­de Mi­mar Si­nan sa­ha­sın­da yap­tı­ğı an­tren­ma­na tüm fut­bol­cu­lar ka­tıl­dı­lar.

Ça­lış­ma ön­ce­sin­de fut­bol­cu­lar­la bir top­lan­tı ya­pan Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer, re­ha­ve­te ka­pıl­ma­ma­la­rı uya­rı­la­rı­nı tek­rar­la­dı. Se­zo­nun ilk ma­çın­da Saf­ran­bo­lu kar­şı­sın­da alı­nan ga­li­bi­ye­tin çok önem­li ol­du­ğu­nu an­cak se­zo­nun bir ga­li­bi­yet ile bit­me­di­ği­ni be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Eğer, fut­bol­cu­lar­dan bu ma­çı unut­ma­la­rı­nı ve ilk dep­las­man ma­çın­da Kas­ta­mo­nu ile oy­na­ya­cak­la­rı­na ken­di­le­ri­ni çok da­ha iyi ha­zır­la­ma­la­rı­nı is­te­di.
Top­lan­tı­nın ar­dın­dan ise ça­lış­ma­ya ge­çen kır­mı­zı be­yaz­lı ta­kım ısın­ma ha­re­ket­le­ri dar alan­da pas ile de­vam eden an­tren­man tak­tik ça­lış­ma ile so­na er­di. Tek­nik Di­rek­tör Hü­se­yin Eğer Saf­ran­bo­lu ma­çın­da tes­bit et­tik­le­ri ek­sik­ler üze­rin­de dur­du ve fut­bol­cu­lar­dan özel­lik­le çı­kar­ken top kap­tır­ma­ma­la­rı uya­rı­sın­da bu­lun­du.

Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por, Kas­ta­mo­nu İl Özel İda­re Köy Hiz­met­le­ri ile cu­mar­te­si gü­nü dep­las­man­da oy­na­ya­cak­la­rı ma­çın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik çift ka­le maç ile sür­dü­re­cek.