HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de Sungurlu Belediyespor yarın saat 14’de evinde Kastamonu İl Özel İdarespor ile kritik bir maça çıkacak. Ligde ateş hattından çıkmak için en yakın rakibi konumundaki Kastamonu temsilcisini yenmek zorunda olan Sungurlu Belediyespor tam kadro bu maça hazırlandı.


İkinci yarının ilk hafta maçında deplasmanda Safranbolu Belediyespor’u 4-0 yenerek moral bulan ve ligde kalma umutlarını artıran Sungurlu Belediyespor bu moralle hafta boyunca Kastamonu İl Özel İdarespor maçına hazırlandı.


Üç gün Çorum’da iki gün ise Sungurlu ilçe sahasında bu maçın hazırlıklarını tamamlayan Sungurlu Belediyespor grupta 9 puanla 12. sırada yer alırken konuk Kastamonu İl Özel İdarespor ise 12 puanla 1. sırada bulunuyor.


Sungurlu Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Eğer devre arasında yaptıkları takviyeler ile eksiklerini büyük oranda giderdiklerini ve hedefe ulaşmak için sahalarında oynayacakları bu maçı kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Hafta boyunca moralli bir şekilde hazırlıklarını  yaptıklarını ve ufak sakatlıkları bulunan isimlerin olduğunu ancak tam kadro olarak bu maça çıkacaklarını belirten Eğer ‘Evimizde oynayacağımız bu maçta en büyük isteğimizin takımlarına sahip çıkması ve destek vermesi. Onların desteği hedefe ulaşmamız için olmazsa olmazımız. Bu yüzden yarınki maçta tüm Sungurluları stada gelerek takımlarına destek vermeye davet ediyorum’ dedi.