Çorum Gazipaşa Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Çorum Belediyesi Buharaevler Kültür Merkezi’ne gezi düzenlediler. Özel öğrenciler Kültür Merkezinde bowling, sinema serbest oyun alanlarından faydalandılar. 


Okul Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, oyun alanlarında birlikte oyun oynama, sosyal alanlarda sosyal becerilerinin ve toplumsal uyum becerilerinin geliştirilmesine yönelik etkinlikler yaptıklarını söyleyen Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Ayşenur Maral Yıldız, bu etkinliklerle çocukların kendilerine güven duygusu kazandırma yoluyla beceri kazandırılmasının amaçlandığını dile getirdi. Ayrıca, Çorum Belediyesi Buharaevler Kültür Merkezi’in de bize bu desteği sağlayan başta Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve Kadın Kültür Merkezi Sorumlusu Tülay Yıldıran’a teşekkür etti.


Çorum Belediyesi Buharaevler Kültür Merkezi Tesis Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, “Kültür Merkezimizde, böyle özel çocukları ağırlamaktan, onlara merkezimizin olanaklarını sunmaktan, Çorum Belediyesi olarak bu tür faaliyetlerin her zaman yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. 
Özel öğrenciler, gün boyu farklı etkinliklerle mutlu bir gün geçirdiler.