Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi arasında 4007 TUBİTAK Bilim Şenliği kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili protokol imzalandı.
Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, 4007 TUBİTAK Bilim Şenliği protokolü, Belediye Başkanı Zeki Gül ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır'ın katımıyla imzalandı. 
Belediye Başkanı Zeki Gül, öğrencilerin yaptığı projelerin gün yüzüne çıkarılabilmesi adına bu tür projelere her zaman destek verdiklerini, bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Gül, "TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği sayesinde öğrenciler ortaya koyduğu projeleri sergileme imkanı bulacaklar. Bunun yanında  kendi ilgi alanlarını, yeteneklerini de kendilerini de keşfederek. Bu çalışma farkına varamadıkları mucit ruhun ortaya çıkması açısından oldukça önemlidir. 2 Ekim tarihinde yapılan sergide öğrencilerimiz yaptıkları deney ve buluşlarla neler başarabildiklerini gösterdiler. 2019 Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Hitit Bilim Şenliği'nde belediye olarak bu zamana kadar verdiğimiz gibi her türlü desteği vereceğiz." dedi. 

 

Editör: Haber Merkezi