Seminere konuşmacı olarak Doç. Dr. Adnan Yalçınkaya ve Murat İslam katıldı.
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Anitta Otel’e teknik gezi düzenlendi. 


Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin otel işletmesinin işleyişini yerinde görmesi otel işletmesinin bünyesinde faaliyet gösteren departmanlarla ilgili incelemelerde bulunmaları ve mesleki uygulamaları yerinde görebilmeleri için düzenlenen gezide öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Ahmet Aknar, Yusuf Ormankıran, Ayhan Başçı ve Dr. Öğretim Üyeleri Ali İzzet Yılmaz ve Salih Zeki Şahin eşlik etti.


Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen öğrenci ve öğretim elemanlarına otelin işleyişi ve turizm endüstrisi hakkında genel bilgiler verdi.


Öğrenciler daha sonra Bell Captain Ömer Şahin eşliğinde departmanları ziyaret ettiler.
Executive Chef Ahmet Özdemir tarafından mutfak departmanı hakkında bilgi sahibi olan öğrencilere Yiyecek İçecek Müdürü Dursun Ünalan ise restoran ve barlar tanıtıldı.


Ön Büro Müdürü Ebru Turan Avcı ve Ön Büro Şefi Arif Keşliktepe tarafından önbüro departmanın işleyişi ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirilen öğrenciler, turizm endüstrisi ile ilgili birebir sorular yönelterek ve uygulamalara katılıp kendilerini geliştirme fırsatı buldular.


Teknik gezi hakkında konuşan bölüm öğretim elemanları ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, sektörel işbirliğine dayalı teknik programların devam edeceğini belirterek, Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ve etkinliğe katkı sağlayan tüm otel yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.