M.BURAK YALÇIN

Düvenci Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’yi bölmeye çalışan odakların 24 Haziran seçim kararı alındığı günden itibaren Türkiye’nin ekonomisini bozmak için hesap yaptıklarını söyledi.

‘EKONOMİMİZİ BOZMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR’

15 Temmuz’da Türkiye’yi bölmeye çalışan odakların 24 Haziran seçim kararı alındığı günden itibaren Türkiye’nin ekonomisini bozmak için hesap yaptıklarını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye çalıştılar. Aynı odaklar seçim kararı aldığımız günden bu tarafa ekonomiyi bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Almanya “sırtımı YPG’ye dayadım” diyen partiye miting izni veriyor AK Parti’ye vermiyor. Fotoğrafı netçe görüyorsunuz. Bu sadece Cumhurbaşkanının meselesi olmaktan çıktı. Türkiye’nin, milletin meselesi oldu. Nasıl 15 Temmuz bu milletin kurtuluş günü ise 24 Haziran’da bu milletin şahlanış günü olacak inşallah” dedi.

‘2019 YILI SONUNDA TÜM İLÇELERE DOĞALGAZ GİDECEK’

2019 yılı sonunda tüm ilçelere doğalgaz gideceğini de aktaran Milletvekili Ceylan,  “İlçelere doğalgaz vermeye başladık. Bir gün gelecek Düvenci’ye de gelecek. 2019 yılının sonuna kadar tüm ilçelerimize doğalgaz gidecek. Birileri Çorum’da ne var diyor ya, Türkiye’de 30 ilde doğalgaz yokken Çorum’a geldi” diye konuştu.

‘İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANINIZ VAR’

Çalışmalarından dolayı Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’a da teşekkür eden Ceylan, “İyi bir Belediye Başkanınız var. Çalışıyor, elinden geleni yapıyor. Düvenci Belediyesi için olası yangınlarda kullanılacak olan maliyeti 800 bin TL olan itfaiye aracıda seçimden önce teslim edilecek” şeklinde konuştu.

Güçlü bir hükümet için mecliste milletvekilleri çoğunluğunun da AK Parti’de olmasının gerektiğinin altını çizen Ceylan, Düvencililerden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Editör: Haber Merkezi