RECEP MEBET
Alis Mobilya Fabrika Satış Mağazası, Bahçelievler Mahallesi Melikgazi Caddesi numara 22/A’da hizmete girdi.

Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde üretim yapan 19 Mobilya Dekorasyon Sanayi, ‘Alis Mobilya’ markasıyla ikinci mağazasını hizmete açtı.

Eski Devlet Hastanesi civarı Dumlupınar Camii üstünde hizmete giren mağaza, yatak odası, genç odası, dolap, baza-başlık, yavrulu yatak ve ranza çeşitleri ile puf koltuk, sehpa ve akıllı masa modellerini müşterilerinin beğenisine sundu.
Yeni mağazalarını tanıtan Alis Mobilya yetkilisi Akif Pastutmaz, yakında masa ve sandalye çeşitlerini de müşterileriyle buluşturacaklarını söyledi.

Yaklaşık 300 metrekare hizmet alanına sahip iki katlı mağazalarında kendi üretimleri olan mobilya ürünlerini satışa sunduklarını hatırlatan Akif Pastutmaz, Çorum’un yerli mobilya markası olarak emin adımlarla büyümeye devam ettiklerini kaydetti.


Çorumlu iş adamı Ali Ünlü’nün kurucusu olduğu 19 Mobilya’nın, yarım asırlık tecrübesiyle sektörün öncülerinden olduğunu dile getiren Pastutmaz, İstanbul’dan Çorum’a uzanan üretim faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü ifade etti.
Türkiye’nin önde gelen mağazalarının mobilya ve dekorasyon ürünlerini imâl eden firmanın seri üretimin yanında siparişe özel üretimler de yaptığını vurgulayan Pastutmaz, “Sahip olduğumuz tecrübe sayesinde ünlü markalarla rekabet edebilir kalitede mobilya ürünleri imal ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çorum merkezli üretim yapmalarının avantajını doğrudan tüketiciye yansıttıklarını anlatan Pastutmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Kalite ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle, Çorumlu hemşehrilerimizin gönlündeki marka olmayı hedefliyoruz. Her bütçeye hitap eden geniş ürün yelpazemiz ve fiyatlarımızla iddialıyız. Öte yandan üretim merkezimizin Çorum’da olması nedeniyle siparişlerimizi en kısa zamanda teslim edip, benzersiz garanti imkanları sunuyoruz. 
Çorum’dan doğan bu markaya sahip çıkıldığını görmek bizleri sevindiriyor. Bu nedenle yeni şube ve mağazalarla büyümeye devam ediyoruz.”

Yeni evleneceklere ve mobilyalarını yenileyeceklere özel indirimler uyguladıklarını hatırlatan Pastutmaz, kredi kartlarına 12 aya varan taksit imkanı sağladıklarını kaydetti.

Pastutmaz, “Ürünlerimizi incelemek ve detaylı bilgi almak isteyen herkesi İnstagram’daki ‘Alis_Mobilya’ sayfası ile Buharaevler Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Bahçelievler Mahallesi Melikgazi Caddesi’ndeki mağazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.