M.BURAK YALÇIN

Fethiye Altıner’in sahibi olduğu Altıner Gelinlik, “Gelinlik Defilesi” düzenleyecek.

Zafer Çarşısı zemin katında hizmet veren ve seçkin gelinlik çeşitlerini, kına gecesi kıyafetlerini müşterilerinin tercihine sunan Altıner Gelinlik, 14 Şubat tarihinde “Gelinlik Defilesi” düzenleyecek.

‘ÇORUM’DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Defile ile ilgili bilgi veren Altıner Gelinlik sahibi Fethiye Altıner, defilede yeni sezon, trend ve birbirinden güzel gelinlik, nişanlık ve damatlıkları uygun fiyat seçenekleriyle sergileyeceklerini söyledi.

TÜM ÇORUMLULARI DAVET ETTİ

Çorum’da bir ilki gerçekleştireceklerini ifade eden Fethiye Altıner, 14 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da Zafer Çarşısı zemin katında açılıp iki gün devam edecek defileye tüm Çorumluları davet etti.

‘ÖZEL DİKİM HİZMETİDE VERİYORUZ’

Hazır modellerin yanı sıra özel dikim hizmeti de verdiklerini vurgulayan Altıner, “Gelinlik, nişan kıyafeti, bindallı ve abiye kıyafetlerle gelin çiçeği, nikâh ve bebek şekeri, nişan-kına sepeti ve sandık çeşitlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca özel dikim hizmeti de veriyoruz. Düğün mevsimi de yaklaşıyor. Gelin adaylarını da yeni sezon ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz” dedi.