FATİH BATTAR

Çorum’da 6 şubesi bulunan Bahçeli Gıda, online satış hizmetini faaliyete geçirdi.

marul.com ile iş birliği yapan Bahçeli Gıda, Çorum’da ilk defa online satış sistemine geçen ilk marketler zinciri oldu.

Online satış sistemine geçiş ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Bahçeli Gıda Genel Müdürü Yücel Şen, online satış hizmeti başlattıklarını açıkladı.

Teknoloji çağına ayak uydurmak için online satış uygulamasını Çorum halkının hizmetine sunduklarını aktaran Şen,  uygulama ile isteyen müşterilerin hem cep telefonlarına indirerek sipariş verebileceklerini hem de bilgisayardan www.marul.com yada bahceligıda.com adresinden sipariş verebileceklerini kaydetti.

Uygulamayı vatandaşların www.marul.com adresine girerek il, ve market seçtikten sonra aç butonuna basarak indirebileceklerini belirten Şen, tamamen güvenli bir alışveriş olduğunu ifade etti.

Halkın güvenliği için ödemeyi ister kredi kartı isterse de nakit olsun kapıda aldıklarını dile getiren Şen, ödemeyi kredi kartı seçeneğinden yapanlar için post cihazı ile kapıda ödeme seçeneği sunduklarını söyledi.

Uygulama ile sebze ve meyve dahil bütün ürünlerden sipariş verilebildiğini belirten Şen, ürünlerin en iyisini gönderme garantisi verdiklerini kaydetti.

Siparişlerin sistem üzerinde onaylanınca vatandaşların bilgi olarak sistem üye kaydındaki mail adresine bilgi amaçlı bildirim gönderdiğini belirten Şen, siparişlerin Çorum merkez ile sınırlı olduğunu  söyledi.

Sipariş saatlerinin ise 10.00 ile 16.00 saatleri arasında olduğunu belirten Şen, siparişlerin en geç 2 saat içinde adrese teslim edildiğini belirterek, uygulamanın toplam 75 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olduğunu sözlerine ekledi.