MU­RAT KA­RA­SU


Ço­rum Be­le­di­ye­si ve Tüm Av­cı­lar Atı­cı­lar Der­ne­ği ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen 4. Trap ya­rış­la­rı re­kor sa­yı­da ka­tı­lım ile ya­pıl­dı. Beş ka­te­go­ri­de ya­pı­lan ya­rış­ma­la­ra on il­den top­lam 258 spor­cu ka­tıl­dı.
Me­lik­ga­zi Atış Po­li­go­nu’nda ya­pı­lan ya­rış­ma­lar sa­bah sa­at 08.30’da baş­la­dı ve ak­şam sa­at 20.30’da so­na er­di. Ka­tı­lı­mın yük­sek ol­ma­sı ne­de­ni ile ka­ran­lık­ta ödül tö­re­ni ya­pı­lan ya­rış­ma­la­ra Ço­rum ile bir­lik­te Amas­ya, To­kat, Sam­sun, Kas­ta­mo­nu, Ka­ra­bük, Kır­şe­hir, Yoz­gat, Nev­şe­hir ve Çan­kı­rı il­le­rin­den atı­cı­lar ka­tıl­dı­lar.


Trap Ya­rış­la­rı­na Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ah­met Ya­ba­cı­oğ­lu, Spor İş­le­ri Mü­dü­rü Na­dir So­lak, Te­sis­ler Mü­dü­rü Mah­mut Ya­ba­cı­oğ­lu, Ço­rum Özel Ha­rekât Mü­dü­rü Ali İh­san Göv, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü Şu­be Mü­dü­rü İb­ra­him Baş­bö­lük, Av­cı­lar ve Atı­cı­lar Spor Ku­lü­bü Baş­ka­nı Ah­met Koç ve ya­rış­ma­cı­lar ka­tıl­dı.


Pro­fes­yo­nel Atı­cı­lar ka­te­go­ri­sin­de 66 spor­cu mü­ca­de­le et­ti. Ya­pı­lan atış­lar so­nun­da Ço­rum’dan Meh­met Koç bi­rin­ci olur­ken, Kır­şe­hir’den Yıl­maz Yağ­lı ikin­ci Sam­sun’dan Mu­rat De­mir ise üçün­cü­lü­ğü ka­zan­dı. 50 yaş üze­ri pro­fes­yo­nel er­kek­ler­de ise 18 spor­cu­nun mü­ca­de­le­si so­nun­da Kır­şe­hir’den Za­fer Ye­ni­ce bi­rin­ci olur­ken Ço­rum’dan Ce­lal Taş­de­len ikin­ci Çan­kı­rı’dan Fa­tih Eruy­sal ise üçün­cü ol­du.


Ba­yan­lar ka­te­go­ri­sin­de al­tı spor­cu mü­ca­de­le eder­ken Kas­ta­mo­nu’dan Naz­lı Nur Mut­lu bi­rin­ci olur­ken Ço­rum’dan Bu­ket Sin bi­rin­ci Ce­ren Öz­ka­ya ise üçün­cü­lü­ğü ka­zan­dı. 50 yaş üs­tü  ve­te­ran av­cı­lar ka­te­go­ri­sin­de 18 spor­cu­nun mü­ca­de­le­si so­nun­da Ço­rum’dan Se­la­hat­tin Tah­ta­cı  bi­rin­ci olur­ken Amas­ya’dan Cem Kar­tal ikin­ci Ço­rum’dan Re­cep Ço­lak ise üçün­cü­lü­ğü ka­zan­dı.


Av­cı­lar ka­te­go­ri­sin­de ise re­kor ka­tı­lım ile 150 spor­cu mü­ca­de­le et­ti. Ge­ce geç sa­at­la­re ka­dar sü­ren bu ka­te­go­ri­de ise Ço­rum’dan Se­la­nat­tin Tah­ta­cı bi­rin­ci olur­ken Amas­ya’dan Cem Kar­tal ikin­ci Ço­rum’dan ise Re­cep Ço­lak ise üçün­cü ol­du.
Ya­rış­ma­lar so­nun­da ka­te­go­ri­le­rin­de de­re­ce­ye gi­ren­le­re dü­zen­le­nen tö­ren­le ku­pa ve ma­dal­ya ile pa­ra ödül­le­ri ve­ril­di. Ço­rum Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan beş ka­te­go­ri­de dü­zen­le­nen ya­rış­ma­lar­da de­re­ce­ye gi­ren spor­cu­la­ra top­lam 7.050 li­ra pa­ra ödü­lü da­ğı­tıl­dı.


 

Editör: Haber Merkezi