Halk Bankası'nın kuruluşunun 80. yılı nedeniyle yapılan bir program için Çorum’a gelen Halk Bank Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Aslan, Belediye Başkanı Zeki Gül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Halk Bank Genel Müdür Danışmanı Tekin Erdem, Kurumsal Tanıtım Daire Başkanı Yalçın Kaya, Samsun Bölge Koordinatörü Dursun Ali Kılıçlı, Çorum Merkez Şube Müdürü İsmail Karabay ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da yer aldı.

Halk Bank Genel Müdürü Osman Aslan, 80 yıldır kobilerin büyümesi için katkı sağlayan bir banka olduklarını, 80. yıl kutlamaları çerçevesinde de belediyeye bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Çorum'da da iftar vereceklerini belirten Osman Aslan, "Bankamızın Çorum'a desteği bundan sonra da artarak devam edecektir. Halk Bankası müşterilerine Çorum'a daha fazla neler yapabilir bunu değerlendiriyoruz. Türkiye'nin 2023 vizyonu çerçevesinde daha iyi atılımların yapılacağına inanıyoruz. Sağlanan güven ve istikrar ortamının devam edeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar müşterilerimizin yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise kendilerine yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk ekonomisinin lokomotifi olan bankalarımızdan olan Halk Bankımız ayakta dimdik durabilen bankalardandır. Çorum'da bankamızı çok iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz. Bir hemşehrimizin Halk Bank’ın Genel Müdürü olması bize ayrıca memnuniyet vermektedir. 24 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğu doların ne seviye olduğuyla paralel. Dolara müdahale ekonomik müdahale değil. Biz de biliyoruz bunu vatandaşlarımız da biliyor. Her şeye rağmen istikrar diyoruz. Ben sizlere bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı Zeki Gül ve Halk Bank Genel Müdürü Osman Aslan günün anısına bir birlerine hediye takdim ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi