FATİH BATTAR

İşletmeciliğini Aslan Sancı, Kemal Bolat ve Hasan Çöp’ün yaptığı Damla Turizm açıldı.

Yavruturna mahallesi Mürsel 2.sokak numara 8/A (Esnafevleri cami arka tarafı) adresinde Çorum halkının hizmetine giren Damla Turizm’in açılışına Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, bazı esnaf odaları başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış duası ve kurdele kesiminin ardından davetliler iş yerini gezerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.

9 minibüs ve 20’ye yakın personeli servis taşımacılığında Çorum’a yeni bir soluk getirmeyi amaçladıklarını belirten Damla Turizm sahiplerinden Aslan Sancı; “Uzun yıllardır servis taşımacılığı yapan tecrübeli şoförlerimizle Çorum'a yeni bir soluk getirmek için kurulan firmamız, öğrenci taşımacılığı, personel taşımacılığının yanı sıra bulundurduğu D2 belgesi ve araçlarıyla da şehirler arası yolculuk imkanı sunuyoruz. İşinde tecrübeli şoförleriyle Damla Turizm Çorum halkının tercihi olacak.” dedi

Okul ve personel taşımacılığının yanı sıra tur ve geziler için araç temini yaptıklarını belirten Sancı, ayrıca her türlü özel günler için araç temini sağladıklarını ifade etti.