FATİH BATTAR
Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diyetisyenlik Bölümü’nden geçtiğimiz yıl mezun olan İrem Eker, Gazi Caddesi (Sultan Lahmacun üstü)’nde yeni kurduğu Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezi’nde danışan kabulüne başladı.

Açılışa Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış duası ve kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ve davetliler Diyetisten İrem Eker’in ofisini gezerek, verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

İrem Eker Diyetisyenlik olarak normal diyet hizmetlerinin yanında Andulasyon Teknolojisi hizmeti verdiklerini belirten Eker, bu teknolojinin incelme ve fizik tedavide kullanıldığını söyledi.
Eker, andulasyon teknolojisinin vücutta bulunan bütün sıvıların salımını sağladığını ve bu sayede 15 dakikada 2.5 saatlik spora eş değer kalori yakımı sağladığını ifade etti.

İrem Eker Diyetisyenlik olarak ayrıca detoks ürünleri satışı da yaptıklarını belirten Eker,  “1-3-5 günlük diyetisyen eşliğinde detoks su satışımız var." dedi

Hastalıklarda diyet tedavisi ve zayıflama diyeti hizmetleri de verdiklerini anlatan Eker; “Kişiye özel planladığımız sürdürülebilir beslenme programlarıyla kilo verme- kilo alma, diyabet, hipertansiyon, hipotiroidi gibi birçok hastalıkta beslenme tedavisi uyguluyoruz. Klasik diyet listelerinin dışında sağlıklı ve fit tarifler geliştirip danışanlarımla paylaşıyorum” şeklinde konuştu

Eker, sağlıklı beslenmek ve formunu korumak isteyen herkesi Gazi Caddesi’ndeki ofisine beklediğini söyledi.